Pasiunile lui Donald Trump: Avion si motocicleta din aur

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 08:33
5609 citiri
Pasiunile lui Donald Trump: Avion si motocicleta din aur

Magnatul imobiliar Donald Trump este recunoscut pentru achizitiile excentrice. De la case cu zeci de camere, avionul de 100 de milioane de euro pana la o motocicleta din aur, nu a fost decat un pas.

Colectia de obiecte de aur a lui Trump a fost completata cu o motocicleta din aur.

Paul Teutul Senior, fondatorul companiei Orange County Choppers a construit pentru miliardar o motocicleta din aur de 24 de carate, scrie Bornrich.

Orange County Choppers, protagonistii emisiunii "American Chopper", s-a ocupat ca motocicleta sa fie pe placul lui Trump, gravand numele miliardarului pentru a personaliza motorul.

Avionul cu obiecte placate cu aur, 100 de milioane de euro

O alta achizitie extravaganta facuta de miliardarul Donald Trump este avionul de 100 de milioane de dolari cumparat de la cofondatorul Microsoft, Paul Allen. Aparatul de zbor are accesorii de baie placate cu aur, centuri de siguranta incrustate cu acelasi metal pretios, iar numele Trump este marcat pe exterior si pe multe alte obiecte din interior.

Extravagantele avionului sunt robinetele si centurile de siguranta placate cu aur, plafoanele acoperite cu piele de caprioara si televizorul imens, cu ecran plat, la care pot fi vizionate peste 1.000 de filme.

Avionul mai este dotat cu un dormitor prezidential, cu un pat "king- size" si dulapuri de haine pentru el si sotia sa, Melania, un scaun de birou confortabil si un sistem de iluminat in culori odihnitoare.

Literele cu care este scris numele magnatului pe avion sunt, de asemenea, placate cu aur.

Casele lui Trump, extravaganta si lux

Seven Springs Estate din Bedford, New York, un conac in stil georgian, a fost cumparat de Trump in 1995 pentru 7,5 milioane de dolari. Are 13 dormitoare, 12 bai, o camera de joaca intinsa pe doua etaje si o piscina interioara.

Trump a cumparat casa Mar-a-Lago din Palm Beach cu 10 milioane de dolari, in 1985. Are 12 seminee, peste 30 de bai, 60 de dormitoare si trei buncare. In aceasta casa a avut loc si nunta lui Michael Jackson cu Lisa Marie Presley.

Trump a cumparat Rancho Palos Verdes, California pentru a locui pe perioada in care se finaliza constructia Terenului National de Golf Trump.

Casa are cinci camere de zi, noua dormitoare, o pivnita si o bucatarie de 92 mp. Ulterior, terenul de golf a fost scos la vanzare pentru 12 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avere Trump, #achizitii Trump, #avion Trump, #case Trump, #motocicleta aur donald trump , #Omul de afaceri