Producatorii de ceasuri elvetiene se reprofileaza: Parfumuri si stilouri

Joi, 15 Martie 2012, ora 09:00
4073 citiri
Producatorii de ceasuri elvetiene se reprofileaza: Parfumuri si stilouri

Nu este nimic nou ca o companie de lux sa lanseze un nou model de ceas: am vazut ceasuri produse de companii precum Ferrari sau Channel. Iata insa ca si producatorii de ceasuri elvetiene se reprofileaza.

Ei isi completeaza gama de produse cu parfumuri, stilouri si chiar telefoane. Noile produse se doresc a fi extensia brandului, oferindu-le clientilor posibilitatea de a avea obiecte ce poarta amprenta companiei fara a fi nevoiti sa cheltuiasca o avere pe un ceas, scrie Businessinsider.

Producatorul elvetian de ceasuri Bovet a lansat la BaselWorld 2012 un parfum al carui design aminteste de modelele de ceasuri de buzunar produse in trecut de compania elvetiana.

Ulysse Nardin a lansat un telefon cu sistem de operare Android, si un stilou al carui design este inspirat de traditiile mestesugaresti de ceasornicar.

Girard-Perregaux a lansat, de asemenea, un stilou pe care sunt incorporate detaliile ceasului Tourbillon produs de companie in 1889.

Producatorii elevetieni de ceasuri iau in considerare lansarea altor produse si ca o metoda de promovare a brandului.

Producatorul elvetian Omega, pe langa bijuterii, produce un parfum care se numeste Aqua Terra. Compania nu s-a reprofilat pe parfurmuri si nici nu urmareste sa rupa gura targului, ci doar sa isi promoveze brandul.

"Nu intentionam sa devenim producatori de parfumuri, insa nici nu ne puteam asocia cu un produs care sa nu se ridice la standardele noastre. Atunci l-am cooptat pe producatorul Alberto Morillas pentru a crea un parfum care sa le aminteasca clientilor de brandul Omega", a declarat Stephen Urquhart, presedinte Omega.

#producatori ceasuri, #parfumuri producatori ceasuri elvetiene, #Girard stilou , #Omul de afaceri