Pune mana pe stiloul de lux al anului: Viking, de la Graf von Faber-Castell

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 00:00
4664 citiri
Pune mana pe stiloul de lux al anului: Viking, de la Graf von Faber-Castell
Foto: Luxatic

Setul de lux Viking, produs de Graf von Faber-Castell, care a fost desemnat cel mai elegant instrument de scris al anului 2017, reprezinta o buna ocazie de a da o nota stilata biroului tau.

Accesoriul de lux aminteste prin forma si materialele din care este realizat de navele vikingilor, designul sau cu forme usor curbate si eleganta lemnului de stejar tradand sursa de inspiratie a designerilor casei Graf von Faber-Castell, relateaza Luxatic.

Stiloul este o imagine a elegantei si a luxului. Tocul sau este realizat din platina, iar penita este realizata din aur de 18 karate si inscriptionata manual. Insertiile din lemn de stejar completeaza cu eleganta partile metalice ale stiloului Viking.

Acesta este livrat intr-o cutie frumos decorata cu harti si imagini stilizate ale unor nave vikinge.

Daca mai iei in calcul si faptul ca instrumentul de scris tocmai ce a fost desemnat stiloul de lux al anului 2017, vei realiza ca te afli in fata unei piese de colectie cu aspect uluitor.

Colectia Viking va fi limitata la doar 230 de stilouri cu rezervor si 70 de pixuri cu cap rotativ. Fiecare dintre acestea este numerotat si insotit de un certificat de autenticitate cu semnatura contelui Charles von Faber-Castell.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stilou lux, #stiloul anului 2017, #set Viking, #stilou Graf von Faber Castell , #Omul de afaceri