Rosu si Negru: Colectie aniversara Montblanc inspirata de opera lui Stendhal

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 00:00
2869 citiri
Rosu si Negru: Colectie aniversara Montblanc inspirata de opera lui Stendhal
Foto: Montblanc

Celebra casa Montblanc aniverseaza 110 de existenta cu o colectie deosebita de stilouri de lux. "Rosu si Negru" marcheaza momentul aniversar cu un set de instrumente de scris de o eleganta desavarsita.

Cele doua stilouri care alcatuiesc setul aniversar Montblanc se disting prin rafinamentul formei si nuantele clasice de rosu si negru, inspirate de titlul romanului omonim al lui Stendhal, arata Luxuo.

De fapt, "Rouge et Noir" este o reinterpretare a unui alt set de stilouri de lux creat de companie la inceputul secolului trecut, noua colectie reluand stilul Art Nouveau al stilourilor clasice Montblanc, dar adaugand si elemente noi, cu caracteristici de lux rafinat.

Evident, de la o companie specializata in accesorii si instrumente de scris din gama de lux te puteai astepta la un set special dedicat unei aniversari atat de importante.

Nu e de mirare deci, ca Montblanc a lansat colectia aniversara "Rosu si negru" cu un set mult mai amplu de accesorii: pixuri cu bila in acelasi model, un bloc-notes elegant si ace de cravata care repeta modelul sarpelui decorativ ce evidentiaza modelele aniversare.

1906 seturi "Rouge et Noir" sunt disponibile in cadrul seriei limitate a colectiei aniversare Montblanc, amintind de anul infiintarii companiei.

#sitlouri Montblanc, #colectie Rouge et Noir, #serie limitata stilouri Montblanc, #accesorii lux , #Omul de afaceri