Scrie cu stiloul Pininfarina "4.EVER". Si ramane scris

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 00:00
3641 citiri
Scrie cu stiloul Pininfarina "4.EVER". Si ramane scris

Pininfarina a lansat, in cadrul Paperworld 2014 de la Frankfurt, 4.EVER Pininfarina Cambiano, stiloul a carui cerneala nu se termina niciodata.

Vine cu un carnetel cu foi impermeabile din praf de piatra si cateva schite in original ale modelului Cambiano ce urmeaza sa fie lansat, potrivit comunicatului Pininfarina.

Acest instrument poate scrie la nesfarsit, fara sa aiba nevoie de pasta, datorita varfului Ethergraph. Acesta este un aliaj special care ii ofera aspectul unui creion pe hartie, dar care nu poate fi sters, exact ca in cazul unui stilou.

Instrumentul de scris se inspira din masina concept Cambiano, avand "carcasa" din aluminiu si lemn, o combinatie clasica.

Stiloul va fi vandut alaturi de un caiet cu foi din praf de piatra, rezistente la apa. De asemenea, in acest caiet vei gasi cateva schite originale ale masinii-concept Cambiano.

Oficialii nu au anuntat inca momentul in care va putea fi cumparat, nici pretul, insa au anuntat ca 4.EVER Pininfarina Cambiano este rezultatul colaborarii dintre Pininfarina si compania Napkin.

Pininfarina este recunoscut la nivel mondial ca fiind compania care a realizat designul celor mai impresionante masini din lume, precum cele de la Ferrari, Alfa Romeo, Peugeot, Fiat, Maserati sau Lancia.

O.D.

#stilou 4 ever, #stilou ramane scris, #stilou Pininfarina 4 ever, #stilou Pininfarina , #Omul de afaceri