Tinuta business de primavara: Poarta un trenci clasic

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 00:00
5090 citiri
Tinuta business de primavara: Poarta un trenci clasic
Foto: youknowyoulovefashion.com

Trenciul barbatesc revine puternic in tendinte primavara aceasta, si, pana la urma, chiar este o optiune inteligenta pentru tinuta ta. Business24 iti recomanda un trenci clasic, gri sau verde inchis, de calitate, eventual peste sacou, daca vrei sa iti pastrezi imaginea eleganta fara sa "suferi" din cauza temperaturii schimbatoare de la inceputul sezonului cald.

Marii designeri au anticipat aceasta nevoie a ta si au inclus in colectiile lor de primavara trenciul, in diverse culori si croieli.

Totusi, cel mai potrivit pentru tine ar putea fi trenciul clasic, asemanator stilului prezentat de designerul Paul Smith in noua sa colectie British.

Cu aceasta colectie, Paul Smith demonstreaza inca o data, motivele pentru care a fost facut cavaler in anul 2000 de catre Regina Elisabeta a II-a, dupa aproape trei decenii de succes in domeniul modei barbatesti.

Pe noi ne-a convins, insa te lasam sa analizezi fiecare detaliu, de la croiala, culori si calitate.

Foto: luxup.com

Foto: luxup.com

Foto: luxup.com

Foto: luxup.com

Foto: luxup.com

Foto: luxup.com

Daca te-ai convins, atunci trebuie sa stii ca pe acesta il poti comanda online pentru 995 de lire, insa il poti ridica doar din magazinele Luxup din Londra (trenciul gri) sau cel din New York (trenciul verde), care ofera in exclusivitate aceste doua piese vestimentare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trench coat barbati, #trench barbati, #tinuta business barbati, #tinuta busines primavara , #Omul de afaceri