Vedetele din Romania si afacerile lor. Care brand este mai cunoscut?

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 12:48
2881 citiri
Vedetele din Romania si afacerile lor. Care brand este mai cunoscut?

Cristina Topescu, Andreea Esca sau Lucian Mandruta isi rotunjesc veniturile cu afaceri proprii. De la agentii de PR, si productie de filme, pana la linii vestimentare, toate au reusit sa aduca profit vedetelor in plina criza financiara.

Urmand exemplul celebritatilor internationale, vedetele din Romania dau dovada de inspiratie in afaceri, reusind sa obtina profit intr-un an in care multe companii s-au zbatut sa ramana pe linia de plutire. Iata cateva exemple de persoane publice care s-au dovedit a fi si buni oameni de afaceri.

Cristina Topescu, productie filme

Vedeta Prima TV este asociat unic si administrator al companiei La Fix Media, infiintata in 2002, potrivit datelor Recom. Obiectul de activitate al companiei este productia de filme cinematografice si video. La Fix Media are un singur angajat.

Mugur Mihaescu, pub in Centrul vechi

Mugur Mihaescu este proprietarul unui bar cu specific irlandez, situat pe strada Lipscani. Investitia initiala s-a ridicat la 100.000 de euro, potrivit declaratiilor actorului. In plus, Mihaescu detine afaceri in imobiliare, iar in 2010 a cumparat magazinul "Muzica" pentru 1,7 milioane de euro.

Andreea Esca, linie vestimentara pentru copii

Vedeta de la Pro TV detine compania Andreea Esca SRL, administrata de sotul ei, Alexandre Eram. Pe langa aceasta companie a carei obiect de activitate este productia de filme cinematografice si video, Esca detine un salon de manichiura. In plus, vedeta a lansat o linie vestimentara si o colectie de bijuterii pentru copii. La toate acestea se adauga magazinul de cosmetice "Melkior".

Lucian Mandruta, agentie de PR

Dupa retragerea din televiziune, Mandruta si-a canalizat atentia catre business. Vedeta se ocupa in prezent de consultanta in afaceri si management prin compania Sign Factor SRL. O alta firma, Echipa de PR SRL, infiintata in anul 2007, i-a adus un profit de 180.000 de lei lui Mandruta. Pe langa acestea, fostul prezentator TV este administratorul unei companii de sondare a opiniei publice si studiere a pietii.

#afaceri Esca, #afaceri Mandruta, #cifra de afaceri vedete Romania, #vedete Romania afaceri , #Omul de afaceri