Bijuteriile de sarbatori: Intre eleganta si spirit ludic

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
5186 citiri
Bijuteriile de sarbatori: Intre eleganta si spirit ludic

Bijuteriile cu tematica de sarbatori nu sunt mai putin elegante decat cele clasice, insa vor oferi tinutei tale un aer ludic, perfect pentru atmosfera calda din familie si din cercul de apropiati.

De acest aspect sunt constienti si marii designeri de bijuterii, care au pregatit pentru sezonul de iarna colectii speciale, care impresioneaza prin creativitate si atentie la detaliu. Business24 iti recomanda cateva piese de calitate deosebita, realizate de nume sonore din industrie:

Colectia de Craciun de la Swarovski include ornamente delicate, de cristal, cu snur alb de satin.

Sunt ideale pentru decorarea bradului de Craciun sau pot fi atarnate la fereastra, oferind un spectacol de stralucire in lumina naturala. Piesele pot fi comandate online, de pe site-ul oficial al companiei.

Theo Fennell propune un inel unicat, de colectie, adevarata opera de arta in miniatura, care nu face decat sa subilinieze maiestria mesterilor acestui atelier. Piesa sugereaza ideea unei garderobe, cioplita minutios in aur de 18 carate. Bijuteria poate fi cumparata doar de la atelierele Fennell din Londra.

Diva Charms aduce pentru prima oara in Romania bijuterii create de designerii preferati ai vedetelor de la Hollywood.

Am selectat o bijuterie creata de designerul Ettie Rafaeli, de la casa de bijuterii Ettikaun. Este vorba despre un set de trei bratari cu tematica de Craciun, din catifea grena, cu pietre Swarowski si elemente metalice placate cu aur de 24 de carate.

Bijuteria poate fi comandata online, de pe site-ul companiei.

#Bijuterii lux, #bijuterii sarbatori de iarna, #bijuterii Revelion, #bijuterii petrecere , #Petreceri