Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, organizata in premiera la Mamaia

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 15:45
1884 citiri
Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, organizata in premiera la Mamaia
Sursa foto: DJGuide

Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, Life in Color, va fi prezenta, in premiera, in Romania cu turneul Unleash care va avea loc pe plaja Loft din Mamaia pe 12 iulie, informeaza Events.

"E ca un spectacol Cirque du Soleil la care se adauga seturile celor mai buni DJ internationali, acrobatii la inaltime, si cel mai important, vopsele", spun organizatorii despre Life in Color.

Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe baza de apa, care nu afecteaza imbracamintea sau pielea), lasere spectaculoase, artificii, o productie impresionanta, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului Unleash. Fanii muzicii dance vor afla line-up-ul in curand.

"Life in Color este un stil de viata, o cultura. Ceva care-ti permite sa lasi la o parte toate grijile si sa fii tu insuti. Simbolizeaza libertatea. Nu trebuie sa tii cont de etichete, de cum te imbraci sau de cum arati. Vrem ca fanii nostri sa vina la Life in Color si sa fie ei insisi... Vrem sa se dezlantuie alaturi de noi", spune co-fondatorul Life in Color, Lukasz Tracz, precizand ca singura regula a petrecerii (alta ca participantii sa se joace frumos intre ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

Evenimentul este produs de SFX si Committee Entertainment

Biletele pentru Life in Color intra in vanzare incepand din 15 aprilie in reteaua Eventim. In perioada de pre-sale, 15 aprilie - 15 mai, tichetele sunt disponibile la pretul de 130 lei.

Biletele VIP nu fac obiectul promotiei si sunt disponibile la pretul de 500 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a inceput in 2006, in campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, pozitionandu-se drept un eveniment unic.

Sute de mii de oameni au asistat pana acum la acest show spectaculos, care imbina muzica, arta, dans si culoare intr-o singura combinatie ravasitoare. Fondat de catre Committee Entertainment, Life in Color este un show realmente spectaculos, inovator, la trebuie sa iei parte pentru a-l intelege.

#life color, #eveniment mare , #Petreceri