Cele mai indragite personaje din desenele Disney vin la petrecerea copiilor

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 17:32
2408 citiri
Cele mai indragite personaje din desenele Disney vin la petrecerea copiilor

Indiferent ca au 3 sau 10 ani, copiii intotdeauna vor fi incantati sa isi cunoasca in viata reala personajul favorit din desenele animate Disney sau din basme si povesti.

Acum, odata cu serviciile oferite de echipa de la www.petrecerimagice.ro, petrecerile tuturor celor micuti prind culoare si sunt in acelasi timp invaluite in veselie, buna dispozitie si distractie maxima.

Nimic nu este mai important pentru adulti decat sa isi vada copiii distrandu-se si jucandu-se nu doar in compania unui animator care sa intretina corespunzator atmosfera, ci si a prietenilor apropiati. De altfel, acesta reprezinta intr-adevar un bun prilej pentru cei mici de a socializa si de a-si descarca energia intr-o maniera atat distractiva, dar si educativa.

Acest lucru se datoreaza faptului ca echipa de animatori profesionisti de la www.petrecerimagice.ro nu doar ca sunt mari iubitori de copii, insa au cunostinte de pedagogie si stiu cum sa se poarte in astfel de circumstante, astfel incat toti invitatii sa se simta bine, nu doar sarbatoritul.

"Oferim cu entuziasm momentele speciale alaturi de copiii dumneavoastra, aducand in diverse locatii personaje celebre indragite de toti cei mici. Costumatiile unice, calitative si colorate sunt cele ce aduc un plus de realism personajului ce urmeaza sa fie interpretat. Astfel, toti copiii se vor bucura de cele mai frumoase clipe, alaturi de cei mai apropiati prieteni si de personajele preferate", declara echipa de animatori profesionisti de la Petreceri Magice

Clipe de neuitat in compania animatorilor perfect instruiti

Animatorii pentru petrecerile dedicate exclusiv copiilor sunt atent selectionati, astfel ca fiecare in parte trebuie sa fie iubitor de copii, sa fie rabdator si sa aiba toate abilitatile necesare prin care sa intretina armonios atmosfera oricarui eveniment de acest gen.

Datorita faptului ca pentru intreaga echipa de la Petreceri Magice, cel mai important este ca cei mici sa se simta excelent la astfel de evenimente, iar parintii sa fie la fel de incantati de decizia luata, tuturor le sunt puse la dispozitie oferte de-a dreptul imbatabile.

De exemplu, pretul unei animatii standard de o ora ce include jocuri, concursuri, dansuri, modelajul de baloane si pictura pe fata, este de doar 80 RON.

In schimb, pentru mai multe ore de distractie, parintii vor trebui sa achite o suma mai mare, insa la fel de ofertanta, avand in vedere posibilitatea de a beneficia la petrecere chiar si de masina de facut balonase sau de un balon jumbo.

Parintii care isi doresc ca micutii lor sa aiba parte de cea mai frumoasa aniversare din viata lor, nu vor ezita sa viziteze pagina web www.petrecerimagice.ro, si sa ia mai apoi legatura cu echipa de animatori profesionisti.

Odata solicitata prezenta lor, acestia nu vor ezita sa impresioneze placut, nu doar copiii, ci si adultii, tocmai datorita experientei pe care o au in urma numeroaselor evenimente la care au participat si a pasiunii pentru tot ceea ce fac.

Nimic nu este mai important pentru micuti decat sa aiba parte si de o distractie educativa, tip de distractie pe care cei de la Petreceri Magice le coordoneaza cu succes deplin.

#petreceri copii, #animatori petreceri copii , #Petreceri