Cafenele retro, orientale sau british in Bucuresti - stiai de ele?

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 00:00
5005 citiri
Cafenele retro, orientale sau british in Bucuresti - stiai de ele?

Cafenelele bucurestene, cu decoruri retro, oriental sau brittish, pot satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Fie ca esti in cautarea unui local in care sa iti petreci seara sau un pub in care sa te intalnesti la pranz cu partenerii de afaceri, Bucurestiul are suficiente resurse pentru tine.

Otro Cafe, retro mereu la moda

Otro Cafe introduce un nou concept in Romania: acum ai ocazia, in zilele de luni, sa intri in spatele barului si sa-ti prepari singur bautura.

Oscars Pub, brittish in buricul targului

Oscars Pub este locul potrivit oricand ai pofta de o portie de Beef sau Cheesecake. Cafeneaua aminteste de clasicele baruri britanice, iar programul oferit include seri de karaoke si partide de Darts.

Shisha Cafe, oriental

La Shisha Cafe poti alege sa te relaxezi in India, Africa, Maroc, Liban. Poti savura aici o varietate mare de cafele, ceaiuri, milkshake-uri sau cocktailuri, dar si o narghilea aromata, pe placul tau.

Tot la Shisha Cafe poti gusta si bautura casei, Jallab. Aceasta este o bautura traditionala din Siria, preparata din smochine, melasa din struguri, apa de trandafiri si muguri de pin.

Mash Coffee Cocktails, cafea la suprelativ

Mash Coffee Cocktails este un local relaxant, cu o ambianta de lounge si fotolii comode. Atmosfera cafenelei este intima, ideala pentru o discutie importanta.

Un atu al cafenelei este varietatea si originalitatea meniului. Gasesti retete deosebite, peste 40 de tipuri de cafea si aproape orice tip de bautura ti-ai dori sa savurezi.

El Bacha Coffee

Conceptul El Bacha Coffee este de cigar bar: de aici nu lipsesc trabucurile cubaneze, coniacul fin si muzica buddha bar.

Cafeaua libaneza, care contine un ingredient specific libanez "hel" (cardamon), si cafeaua alba cu aroma de trandafiri sunt specialitatile casei la El Bacha Coffee.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cafenele deosebite Bucuresti, #cafenele retro Bucuresti, #cafenele orientale Bucuresti, #puburi Bucuresti, #cafenele Bucuresti, #locaruri Bucuresti , #Petreceri