Cele mai scumpe piscine din lume FOTO

Luni, 29 Iulie 2013, ora 17:30
6038 citiri
Cele mai scumpe piscine din lume FOTO
Gellert Thermal

Piscinele din lanturile internationale sunt amenajate pentru cele mai exigente gusturi, dar sunt, de cele mai multe ori, impersonale si nu se pot compara cu facilitatile similare, amenajate in incinta unor resedinte private sau statiuni de lux.

In topul celor mai costisitoare piscine amenajate in urma unor investitii substantiale si doar pe baza unui plan gandit de arhitecti de renume, se afla piscina Gellert Thermal, Umaid Bhawan, dar si bazinul complexului Sarojin, scrie Bornrich.

1. Gellert Thermal

Gellert Thermal este una dintre cele mai vechi si populare bazine din lume, aflat in centrul istoric al Budapestei.

2. Palatul Umaid Bhawan

Piscina din Palatul Umaid Bhawan, din India, a fost amenajata in stilul art deco si poate fi vizitata doar de turistii cazati la Palat. Acesta, construit in 1943, a fost transformat intr-un hotel de lux, dupa un lung proces de restaurare care a solicitat investitii de 225.000 de dolari.

3. Piscina din Sarojin

Complexul turistic Sarojin, din Thailanda, se numara printre cele mai extravagante din lume si a fost premiat de mai multe ori, pentru serviciile de lux, dar si pentru criterii ce tin de aspectul sau exterior, cum ar fi uluitoarea piscina. Toti cei care se scalda aici pot admira panorama Oceanului Indian.

#cele mai scumpe piscine, #piscine lux, #top piscine , #Petreceri