Craciun nazist: Cum petrecea Adolf Hitler Craciunul (FOTO)

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 08:32
2744 citiri
Craciun nazist: Cum petrecea Adolf Hitler Craciunul (FOTO)
Hitler petrecand Craciunul

Cateva imagini inedite, in care Adolf Hitler apare la o petrecere de Craciun in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, au fost facute publice.

Fotografiile in care apare Hitler au fost facute la o petrecere nazista de Craciun in 1941, scrie Dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

Liderul nazist apare stand la masa alaturi de subalterni, in stanga sa aflandu-se Heinrich Himmler, comandantul politiei secrete naziste. Alaturi de Himmler, Hitler a condus operatiunea care a exterminat evreii, homosexualii si alte grupuri sociale pe care cei doi le considerau inacceptabile.

Liderul nazist apare intr-o fotografie de la petrecere cu mainile stranse sub barbie, in timp ce un imens brad de Craciun se afla in spatele sau.

Petrecerea a avut loc pe 18 decembrie 1941 la Munchen, iar fotografiile au fost realizate de Hugo Jaeger, unul dintre fotografii personali ai lui Hitler.

Adolf Hitler se face vinovat de exterminarea a peste sase milioane de evrei in timpul Holocaustului din Al Doilea Razboi Mondial, intre anii 1939 si 1945, aceasta conflagratie mondiala facand peste 17 milioane de victime in randul civililor.

#adolf hitler, #al doilea razbi mondial, #hitler nazism, #hitler viata personala , #Petreceri