"Dinner in the sky" ajunge in Romania. Cat costa sa cinezi la 50 de metri inaltime

Joi, 29 August 2013, ora 16:46
5096 citiri
"Dinner in the sky" ajunge in Romania. Cat costa sa cinezi la 50 de metri inaltime

Romanii au posibilitatea sa incerce senzatii tari si sa ia masa la inaltime, printre nori, incepand cu 5 septembrie, gratie conceptului "Dinner in the sky", adus in tara noastra inca din 2011 si deschis acum publicului larg.

Timp de patru zile, cei interesati sa incerce noi experiente vor putea lua micul dejun sau cina ori vor putea bea un pahar de sampanie la 50 de metri altitudine.

Evenimentul va avea loc in spatele Hanului lui Manuc, iar preturile vor fi cuprinse intre 299 lei/25 minute si 799 lei/o ora, in functie de meniul dorit.

"Suntem in pregatirea unui eveniment public in Romania al conceptului Dinner in the Sky, care functioneaza in Romania de doi ani. Va fi primul eveniment public la care oricine va avea acces pe baza unor bilete. Noi am facut pana acum numai evenimente private, dar am avut foarte multe solicitari din partea oamenilor care au vrut sa acceada la evenimentele noastre. Conceptul nostru functioneaza in general pe baza unor evenimente organizate de o companie.

Intre 5 si 8 septembrie, in spatele Hanului lui Manuc, timp de 4 zile vom fi deschisi publicului interesat. Biletele se vand pe site-urile de specialitate. Speram sa avem cat mai multi doritori, este un gen de eveniment total aparte, gandit de belgieni si aparut in 2006. El s-a extins in 43 de tari", a declarat joi pentru Agerpres Ovidiu Barbier, managerul Sky Touring@Events, cu prilejul unei conferinte de presa, organizata la 50 de metri inaltime.

Organizatorii garanteaza siguranta

El a explicat ca in fiecare din tarile care dezvolta acest concept exista o singura masa tip platforma, care implica o investitie de 250.000 de euro.

Potrivit organizatorilor acestui eveniment, masa de 22 de persoane care se ridica la 50 de metri ofera o siguranta foarte mare publicului, intrucat are legaturi metalice puternice si fiecare dintre ele poate sustine singura intreaga platforma, care are 7 tone. Macaraua poate ridica chiar si 250 tone, a completat Ovidiu Barbier.

In meniul pus la dispozitia oaspetilor se gasesc creme speciale asezonate cu crackers asortati, ficat cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacaze, somon fume, oua de prepelita cu caviar, sampanie, bauturi spirtoase si vinuri renumite.

Restaurantul suspendat are locuri doar pentru 22 de oaspeti, in mijlocul mesei existand un spatiu de 5 locuri, rezervat echipei de bucatari, somelieri, ospatari sau artisti care vor intretine buna dispozitie.

#dinneri in sky bucuresti, #cina inaltime, #preturi dinner sky, #cina printre nori, #masa 50 metri, #meniu dinner sky , #Petreceri