Mergi la concert! Spectacole pe care nu trebuie sa le ratezi in februarie

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 00:00
2407 citiri
Mergi la concert! Spectacole pe care nu trebuie sa le ratezi in februarie

Februarie sta sub semnul concertelor. Atat de Valetine's Day cat si de Dragobete, formatiile tale preferate iti vor pregati multe surprize.

Traditia se pastreaza si in acest an, astfel ca Directia 5 va fi alaturi de Bucuresti in data de 14 februarie. Iar luna se incheie cu concert "italian" in compania lui Toto Cutugno.

Cirque du Soleil, 11-12 februarie

Grupul international Cirque du Soleil este prezent pentru prima data in Romania cu una din cele mai emotionante productii ale sale, Saltimbanco. Weekendul 11-12 februarie este ultimul in care poti asista la un spectacol unic.

Cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil a fost prezentat de nenumarate ori cu casa inchisa publicului din lumea intreaga. Numele provine de la "saltare in banco"(a sari pe banca n. red.). In cadrul spectacolului veti asista la demonstratii de echilibru, salturi, piruete si reprezentantii de Jonglerie.

Sambata, 11 februarie vor fi doua spectacole programate in Pavilionul Central de la Romexpo, de la orele 16 si 20. Duminica, 12 februarie poti alege intre orele 12 si 16. Biletele varieaza in functie de zona ,de la 120,38 de lei Level 1 tribuna pana la 437,76 lei Level 00, primul rand.

Directia 5- 14 februarie

De ziua indragostitilor, pe 14 februarie, Directia 5 va sustine un concert la Sala Palatului de la ora 19:30. Concertul a devenit deja o traditie pentru bucuresteni, iar luna februarie 2012 nu va face exceptie. In deschiderea concertului vor mai canta Monica Anghel, Paula Seling, Anda Adam si Giulia.

Pretul biletelor difera in functie de locul ales. Astfel, pentru un bilet la categoria I trebuie sa scoti din buzunar 150 de lei, pentru categoria a doua biletele costa 100 de lei, in timp ce pentru categoria III pretul biletelor este de 700 de lei. De asemenea, daa te grabesti poti gasi bilete pentru categoria a IV-a la 50 de lei. Directia 5 te asteapta sa vii la conert impreuna cu persoana draga.

Gabriel Cotabita- 16 februarie

Concertul se va intitula "25 de ani de nopti albastre" si va fi acompaniat pe scena de trupa lui Andrei Tudor. In deschidere va canta Monica Anghel, Dan Bitman, Delia Matache, Monica Petrica si Sistem.

Biletele pentru concertul lui Gabriel Cotabita de la Sala Palatului se gasesc la preturi diferite, in functie distanta fata de scena. Pretul biletelor porneste de la 40 de lei la categoria 5 si ajunge la 130 de lei pentru categoria 1.

Ducu Bertzi- 20 februarie

Concertul Ducu Bertzi va avea loc pe 20 februarie la Teatrul Excelsior din Bucuresti. Indragit pentru melodiile sale consacrate "Floare de Colt", "Suflet fara chei" sau "Omul Padurii", artistul a creat o adevarata traditie prin concertele sale organizate in fiecare an de Dragobete.

Daca iti doresti sa asculti melodiile lui Ducu Bertzi live, atunci iti poti achizitiona un bilet la pretul de 75 de lei.

Holograf- 24 februarie

Tot de Dragobete vor fi prezenti si cei de la Holograf, care cu aceasta ocazie isi vor lansa noul album "Love Affair". Anul acesta, Holograf va aduce 11 piese noi fanilor sai, dintre care prima este piesa "Nu mai e timp", in duet cu celebra soprana Angela Gheorghiu.

Biletele pentru concertul Holograf, care va avea loc la Sala Polivalenta, sunt disponibile de la pretul de 75 de lei si pot ajunge pana la 200 de lei.

Iris- 24 februarie

Formatia Iris, cu o cariera de 35 de ani, va cuceri inca o data publicul prin celebrele slagare "Somn bizar, "Floare de iris" sau "Baby".

Iris va concerta in Jukebox Venue, asa ca daca doriti bilete trebuie sa va grabiti. Biletele pentru concertul Iris din Jukebox Venue se gasesc la pretul de 60 lei pentru locurile pe scaune si 30 lei pentru locurile in picioare.

Toto Cutugno- 29 februarie

Numele lui Toto Cutugno este cunoscut in lumea intreaga prin piesa ca "Solo Noi", "L'Italiano", "Serenata" sau "Emozioni". Artistul va fi prezent in ultima zi a lunii februarie, la Sala Palatului, de la ora 20:00.

De-a lungul carierei sale, cantretul italian a compus piese pentru diferiti artisti precum Mireille Mathieu, Luis Miguel sau Ray Charles.

Pretul biletelor porneste de la 100 de lei la categoria 3 si pot ajunge pana la 550 de lei la Categoria Platinum Circle.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concerte luna februarie, #concerte ziua indragostitilor, #pret bilete toto cutugno, #pret bilete directia 5, #concerte dragobete bucuresti , #Petreceri