Tendintele mesei cu cristale: Fiecare cu paharul lui cel negru

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 00:00
5275 citiri
Tendintele mesei cu cristale: Fiecare cu paharul lui cel negru

Tendintele in designul paharelor de cristal cu care iti servesti partenerii de afaceri veniti in vizita sau chiar la un cocktail party spun ca nu mai trebuie sa ai pe masa sase pahare identice.

Asocierea de obiecte cu aceeasi forma, dar cu design diferit este noua regula, alaturi de optiunea de a-ti servi invitatii in pahare din cristal negru.

Aceasta abordare noua a seturilor de pahare face ca si invitatii tai sa se simta rasfatati, fiecare primind "propriul" sau pahar, usor de identificat.

Daca alegi pahare din cristal negru, insa, barbatii din jurul tau vor aprecia initiativa ta masculina si rafinata, in acelasi timp.

Colectia de pahare Young produsa din cristal florentin de atelierul italian MARIO CIONI este lucrata si modelata manual, astfel incat sa produca reala incantare cu orice ocazie ai ciocni un pahar cu partenerul de afaceri.

Designul colectiei Young inspira forta si dinamism si urmeaza principala tendinta in designul de colectii de produse: asocierea de obiecte cu aceasi forma, dar design diferit.

O alta tendinta in materie de pahare de cristal este intruchipata perfect de colectia Stylos, o colectie de pahare facute din cristal negru, cel mai pretios cristal colorat si cel mai greu de realizat.

Acest cristal este produs dupa o "reteta" secreta pastrata cu mare grija in atelierele Mario Cioni din Florenta, a declarat Cristina Dragna, reprezentant al Magazinelor Azay, sigurele magazine din Romania de unde poti cumpara aceste colectii.

Incepturile atelierului MARIO CIONI le gasim in Florenta anului 1950, in noul val de producatori de cristal din Italia. Chiar de la inceputuri, mesterul s-a impus prin designul inovator, iar priceperea de a grava cristalul ca nimeni altul il face faimos pe Cioni, succesul la nivel international venind imediat: primeste comenzi uriase pentru acea vreme - 80.000 de pahare pentru Australia si 140.000 de vaze pentru Statele Unite.

Astazi afacerea este condusa de copii intemeietorului, cu aceeasi pasiune pentru perfectiunea formei si designul inovator, procedeele traditionale de fabricatie si gravura nefiind inlocuite cu tehnologii moderne, asigurandu-se astfel unicitatea si perfectiunea fiecarei piese!

Celebritatea manufacturii italiene se datoreaza nu numai paharelor, vazelor si obiectelor decorative absolut unice, ci mai ales celebrelor boxe audio din cristal si paladium, a caror puritate a sunetului este indelung elogiata in revistele de specialitate.

#set pahare cristal, #tendinte pahare cristal, #pahare cristal negru , #Petreceri