Calatoresti des? Un troler-birou este fix ce iti trebuie la drum

Sambata, 22 August 2015, ora 00:00
3021 citiri
Calatoresti des? Un troler-birou este fix ce iti trebuie la drum
Foto: Hammacher

Orele pierdute prin salile de asteptare ale aeroporturilor pot fi petrecute cu folos de-acum, multumita trolerului care se transforma in birou de laptop.

Valiza destinata calatorilor inversunati se transforma din doar cateva miscari intr-un birou util pe care il poti cara prin toata lumea, arata portalul Hammacher.

Un buzunar din spatele valizei ascunde biroul pliabil care ii permite trolerului tau sa se transforme intr-o masuta pentru laptop.

Acum orice secunda de timp liber prinsa intre doua calatorii poate fi utilizata pentru a-ti rezolva sarcinile presante.

Platforma pliabila ofera indeajuns spatiu pentru un laptop de 17 inci si un smartphone, iar trolerul se arata bine compartiment pentru raspunde cerintelor unui om de afaceri.

In compartimentul principal gasesti spatiu suficient pentru lenjerie, haine si obiecte de toaleta. In plus, ai un spatiu creat special pentru un laptop de 17 inci si inca un buzunar destinat unei tablete.

Un alt spatiu impartit in mai multe compartimente iti permite sa transporti in ordine dosarele si fisele pe care le-ai luat dupa tine in calatorie.

Designul trolerului-birou de la Hammacher Schlemmer este elegant, cu un invelis din poliester rezistent, un cadrul metallic solid si doua roti din cauciuc, iar pretul de 299,95 de dolari aduce cu el si garantia pe viata a produsului.

#troler om de afaceri, #birou mobil laptop, #valiza birou calatorii , #Planificarea activitatii