Cauti o sala de conferinta? Vezi oferta din marile orase ale Romaniei

Sambata, 28 Ianuarie 2012, ora 00:00
8017 citiri
Cauti o sala de conferinta? Vezi oferta din marile orase ale Romaniei

Atunci cand trebuie sa organizezi o conferinta, ai nevoie de un spatiu propice unui astfel de veniment, cu conexiune la internet, spatiu suficient pentru circa 100 de invitati si o ambianta placuta, Business24.ro iti sugereaza o seama de locuri potrivite pentru evenimentul tau

Business24.ro iti sugereaza o seama de spatii potrivite pentru evenimentul tau, fie ca iti doresti sa organizezi conferinta in Bucuresti, Timisoara, Cluj, sau Brasov.

Daca intreprinderea ta activeaza in Brasov sau imprejurimile sau aceasta zona se potriveste cel mai bine cu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi, poti gasi locatii pe gustul tau.

Astfel, in Sinaia si Poiana Brasov Hotelul Rina Vista iti poate pune la dispozitie sala de conferinte, cu o capacitate de 120 de locuri, unde exista acces la internet wireless, si care este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare si microfoane.

In Brasov, sala de conferinte a hotelului Aro Palace de cinci stele, are o capacitate de 150 de locuri si detine toate echipamentele necesare unei conferinte.

In plus, sala beneficiaza si de facilitati precum spatii pentru servicii catering, servicii catering, restaurant si parcare cu 100 de locuri, iar pretul de inchiriere pentru o zi este de 700 de euro.

Sali de conferinta in Timisoara si Cluj-Napoca

In ceea ce priveste oferta de sali de conferinta din Timisoara, iti recomandam sala de conferinte Ambasador ,a hotelului Best Western Ambassador, de patru stele, cu o capacitate de 120 de locuri sau Sala Madrid Vienna Bucharest, cu o capacitate de 150 de locuri, a hotelului NH Timisoara, de patru stele.

Ambele sali beneficiaza de echipament modern si de un decor elegant, chiria pe o zi a Salii Ambassador este de 200 de euro, plus TVA, in timp ce Sala Madrid costa 600 de euro pentru o zi, beneficiind in plus de scena la prezidiu, o capacitate mai mare de invitati si de un desing mai modern.

Daca planuiti sa organizati o conferinta in Cluj-Napoca, hotelul West City, de patru stele, va pune la dispozitie sala sa de conferinte Blue Sky, cu o capacitate de 140 de locuri si toata facilitatile necesare, iar pretul este negociabil.

Oferta de sali de conferinta din Bucuresti

Oferta din Bucuresti este mai variata, toate hotelurile de lux din capitala dispunand si de sali de conferinta pe care le inchiriaza pentru diverse evenimente, pentru preturi ce incep de la cateva sute de euro si pot ajunge chiar la cateva mii.

Totodata, puteti inchiria Sali de conferinta si la preturi mai decente. Astfel, opt ore in sala de conferinta Europa, in sala Victoria a hotelulu Residence Arc de Trimphe sau in sala Domenii a hotelului Residence din zona Plaza va va costa circa 350 de euro.

#sali conferinta Bucuresti, #sala conferinta Brasov, #sali conferinta Timisoara , #Planificarea activitatii