Elicopter de inchiriat: Cum ajungi mai repede la intalnirea de afaceri

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 00:00
5067 citiri
Elicopter de inchiriat: Cum ajungi mai repede la intalnirea de afaceri
Foto: Elicopter de inchiriat

Inchiriaza un elicopter si vei ajunge mai repede, mai confortabil si mai usor din orice colt al tarii in altul, dar si dintr-o tara in alta. Companiile de profil inchiriaza si elicopere care costa 8.000 de euro ora de zbor, dotate cu interioare luxoase si fotolii elegante.

Costul deplasarilor cu elicopterul depinde de distanta, numar de pasageri si conditiile de lux pe care le soliciti. Unele companii iti asigura si transfer cu limuzina, cazari si rezervari la restaurante selecte.

"Putem sa asiguram o deplasare a 3 pasageri din Bucuresti la Brasov sau la Mamaia, cele mai cerute rute cu o aeronava economica la un tarif de 1800 de euro plus TVA", a declarat Alin Todea, Business Development Manager Rent Helicopters.

Cat te costa deplasarea

Fie ca te hotarasti in ultimul moment sa te prezinti si tu la sedinta de afaceri, fie ca ai nevoie de o deplasare urgenta, elicopterul este alegerea buna, intr-o era in care timpul este chiar mai pretios decat banii.

Preturile pornesc de la 600 de euro ora de zbor pana la "15.000 de euro cat a costat inchirierea unei flote de 3 elicoptere care, pentru un incentive la o companie, in care a fost transportat un grup de 20 de invitati romani si straini, intr-un tur Bucuresti -survol Peles, Survol Bran-Brasov, Cetatea fortificata de la Biertan si i-a lasat la un restaurant cu tematica Dracula la Sighisoara", a explicat Alin Todea.

Pentru 20.000 de euro, compania iti poate organiza un eveniment de lux, un exemplu clar fiind alegerea unor tineri intreprinzatori, sub 30 de ani: "Am organizat o nunta la Milano cu un jet luxos pentru un grup de 12 persoane din Bucuresti. La aeroportul Linate i-au asteptat doua limuzine stretch in care erau pregatite capsuni in ciocolata. Hotelul din central Milano i-a asteptat cu camera amenajate cu flori si sampanie in fiecare camera. Au facut o petrecere cocheta intr-un restaurant de lux au stat pana duminica seara cand jetul i-a transferat inapoi la Bucuresti", ne-a spus reprezentantul companiei.

Servicii non-stop

Daca te hotarasti mai greu sa te deplasezi, specialistii de la compania de inchiriere de elicoptere sunt alaturi de tine la orice ora si, daca vremea si distanta o permit, te vor insoti in calatoria ta de afaceri.

"Uneori primim apeluri la ore tarzii de la clientii nostri vechi si ni se cere sa aducem pe cineva care se afla in vacanta in Grecia pentru intalnire de 2-3 ore undeva in tara. Facem calculatiile, verificam meteo si confirmam clientului. Ziua urmatoare toata lumea e prezenta la eveniment, fie ca se inaugureaza un consulat sau se decide o fuziune sau o achizitie", mai spune Alin Todea.

Zborul nu se limiteaza la Romania

"Raza pe care elicopterul zboara este undeva la 5-600 de km de locul de plecare. Din cand in cand avem solicitari pentru deplasari la golf in Bulgaria sau la vanatoare in Ungaria, in tarile vecine insa cand distantele sunt mai mari divizia noastra de inchirieri de avioane Rent Jets Aero preia problema. Elitismul transportului cu elicopterul este ca acest mijloc de transport aterizeaza aproape oriunde nefiind nevoie de un aeroport", a declarat reprezentantul companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inchiriaza elicopter, #elicopter de inchiriat, #oferte inchirieri elicopere , #Planificarea activitatii