Scapa de vechile obiceiuri si organizeaza-te pentru a fi mai sanatoasa si mai fericita in 2014!

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 11:04
1327 citiri
Scapa de vechile obiceiuri si organizeaza-te pentru a fi mai sanatoasa si mai fericita in 2014!

Mana sus cine si-a propus macar o data la finalul anului cateva lucruri pentru noul an? Daca esti ca noi, sigur ai o lista cu lucruri pe care ai vrut sa le schimbi sau imbunatatesti in viata ta, insa te-ai simtit coplesita si ai renuntat in unele cazuri chiar inainte de a incepe.

Ei bine, anul acesta poate fi diferit. Viziteaza stylo.com.ro si alege-ti un prieten de nadejde care ti se potriveste cel mai bine - ca organiserul "Calipso", "The Original" sau "Violet" si esti deja cu un pas inainte. Shiny, sofisticat si usor de folosit, Filofax este partenerul perfect care va sta lipit de tine tot anul - si iti va face viata mai usoara (spre deosebire de orice barbat!). Dar in caz ca asta nu este suficient ca sa-ti transforme viata din haos intr-o mare calma, am discutat cu Ana-Maria Ungureanu, guru Filofax in lifestyle ca sa-ti dea cateva idei care iti pot transforma viata...

5 pasi simpli pentru O NOUA TU!

1. "N-am sa ma mai plang!"

Noul obicei: Gandeste pozitiv!

Prin concentrarea pe aspectele pozitive ale fiecarei zile mai degraba decat pe cele negative, vei fi uimita cat de placuta si contagioasa va fi starea ta pentru ceilalti. La sfarsitul fiecarei zile, noteaza doar un singur lucru bun care s-a intamplat in acea zi in organiserul tau si pleaca de la birou zambind! Pana la sfarsitul lunii vei fi uimita cate lucruri bune s-au intamplat de fapt.

2. "Imi voi opri impulsul emotional de a cumpara imediat"

Noul obicei: Fa-ti o pauza de "racire" cand mergi la cumparaturi!

Incearca o pauza de trei ore inainte de a cumpara ceva ce ti-a placut. Sigur, iti poti satisface dorinta de a incerca acei pantofi Prada pe care i-ai vazut, dar decat sa faci un lucru nesabuit, iesi din magazin si vezi daca peste cateva viata ta inca depinde acea pereche de pantofi.

3. "Imi voi folosi mult mai eficient timpul la birou"

Noul obicei: Lucreaza in ritmul tau!

Corpul tau are o setare innascuta care face anumite sarcini mai usoare in anumite perioade ale zilei. Trezeste-ti mintea cu sarcini repetitive, treci apoi la cele analitice, ce necesita concentrare, pana la pranz. Sarcinile creative e bine sa le lasi dupa masa si termina ziua scriind in organiser o lista cu lucrurile pe care vrei sa le faci a doua zi.

4. "Voi inceta sa ma mai stresez cu atat de multe liste "de facut"

Noul obicei:Prioritizeaza!

Focuseaza-te doar pe trei sarcini principale in fiecare zi si treci la altele doar dupa ce acestea sunt rezolvate. In felul acesta vei accelera procesul si vei rezolva mai multe lucruri intr-o zi.

5. "Imi voi planifica mai mult timp pentru mine"

Noul obicei: Fa-ti timp sa evadezi!

Planificandu-ti vacantele la inceputul anului, nu numai ca ai ceva spre care sa te indrepti si la care sa visezi, dar poti deasemenea sa profiti de ofertele early booking pentru concedii, hoteluri sau calatorii cu avionul la tarife avantajoase. Planifica macar o vacanta principala de vara si cateva weekend-uri prelungite. Fa rezervarile din timp si incepi sa lucrezi la acel corp de model visat... mai devreme decat mai tarziu!

Despre NOVINGER KLAUS

Stylo.com.ro este un magazin online lansat de Novinger Klaus Grup, firma romaneasca cu o experienta de peste 10 ani pe piata de papetarie.

Stylo.com.ro este locul ideal pentru idei de cadouri UTILE, practice, de cea mai buna calitate, papetarie fashion.

Sursa: comunicatedepresa.ro

#Stylo com ro papetarie, #colectia Filofax , #Planificarea activitatii