100% Cosuri Cadou Corporate pentru Craciun

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 09:00
3495 citiri
100% Cosuri Cadou Corporate pentru Craciun

Din orice punct de vedere am privi sarbatoarea Craciunului, ea inseamna si cadouri. Si pentru ca firmele nu pot exista fara oameni, iar relatiile de afaceri sunt in primul rand unele interumane, nici aici nu lipsesc cadourile cu anumite ocazii, Craciunul fiind, poate, cea mai importanta dintre ele.

Tuturor ne place sa le primim, dar si sa le oferim pentru a ne arata respectul si aprecierea colaboratorilor, fie ei angajati sau parteneri de afaceri. Pentru a satisface cererea de pe aceasta nisa au aparut companiile care propun cosuri cadou.

Dintre aceste companii, Debonaire este singurul producator roman de cosuri cadou destinate exclusiv segmentului corporate, intelegand ca a crea cosuri cadou corporate reprezinta asumarea unei responsabilitati fata de fiecare client si totodata oglindirea profesionalismului lor.

De curand Debonaire a lansat "Colectia Cosuri Cadou Corporate pentru Craciun 2016" si prin schimbarea in fiecare an a produselor din cosurile cadou concepute, compania isi respecta principiile si le ofera clientilor surprize gustoase si produse pentru a caror calitate nu exista compromis, chiar si pentru un buget redus.

Astfel, cadourile propuse sunt remarcabile prin eleganta si rafinamentul gusturilor, dar si prin traditie si savoare inconfundabila.

La fiecare cos cadou pe care il creeaza, cei de la Debonaire pleaca de la dorinta de a oferi produse de cea mai buna calitate. De aceea ei pot asigura, de exemplu, singurele cosuri cadouri corporate din Romania cu panettone cu 100% unt.

Totul este gandit sa fie premium, aceste cosuri cadou continand produse de la furnizori de top pe plan international, chiar daca pretul unui astfel de cos cadou pleaca de la doar 17,90 lei, dar poate ajunge si pana la 1.469,90 lei.

Produsele din cosurile cadou Debonaire sunt foarte atent si riguros selectionate prin semnarea parteneriatelor cu producatori renumiti din Franta, Anglia, Scotia, Italia, Germania, Belgia si Danemarca, fiind ambalate profesional intr-un mod original, astfel incat destinatarii sa se bucure de o surpriza deosebita.

Pe langa zecile de modele de cosuri cadou elegante si rafinate, cu produse de patiserie sofisticate, cadourile Debonaire contin si produse romanesti traditionale mestesugite cu maestrie: dulceata din fructe proaspete, cozonacul pufos si vinul rosu puternic sunt doar cateva dintre ele.

De aceea putem spune ca pentru cei care sunt in cautarea de cosuri cadou de Craciun, Debonaire reprezinta un reper si indiferent de bugetul alocat, modelele de cosuri cadou corporate pot fi personalizate.

In plus, comenzile confirmate pana pe data de 25 noiembrie 2016 beneficiaza de un discount de 10%.

Ca in fiecare an echipa Debonaire va ureaza "Craciun Fericit si cadouri inspirate!"

#cosuri cadou Craciun, #cosuri cadou corporate , #Shopping