5 lucruri pe care nu le stiati despre carucioarele 3 in 1 si care le fac populare peste tot in lume

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 15:24
1478 citiri
5 lucruri pe care nu le stiati despre carucioarele 3 in 1 si care le fac populare peste tot in lume

Din ce in ce mai multi parinti aleg sa cumpere carucioare 3 in 1. Este un lucru deja normal ca atunci cand se discuta despre cumpararea unui carucior, lista sa fie restransa la carucioare 3 in 1.

Perceptia parintilor este una simpla: atunci cand alegi din multitudinea de carucioare 3 in 1, realizezi o achizitie isteata, pe termen lung. E posibil sa cunoasteti principiul lor, pentru ca l-ati mai auzit: "Dai un ban, dar stii ca face".

Tocmai de aceea dintre toate modelele de pe piata din Romania si nu numai, toti ochii se indreapta spre carucioare 3 in 1. De ce sunt acestea in trend?

Astazi va prezentam 5 lucruri despre carucioare 3 in 1 pe care este posibil sa nu le stiti, mai ales voi, parintii care ati aflat de curand ca urmeaza sa vina pe lume bebe.

Asadar, de ce carucioare 3 in 1 si nu alt tip? Iata:

1. Modelele de carucioare 3 in 1 vin la pachet cu 3 accesorii

Insasi denumirea lor spune totul. Atunci cand vorbim despre carucioare 3 in 1 ne gandim ca ele vin cu un pachet complet de accesorii.

Bebe va creste odata cu achizitia parintilor, pentru ca orice carucior 3 in 1 vine insotit cu un landou, o scoica auto si o gentuta pentru mamici.

Primele doua sunt foarte importante pana cand cel mic va indeplini varsta de un an, astfel ca acesta este primul motiv pentru care modelele de carucioare 3 in 1 se afla in topul vanzarilor.

2. Modelele de carucioare 3 in 1 asigura siguranta celui mic

Specialistii au dovedit faptul ca, dintre toate modelele de pe piata, atunci cand vorbim despre carucioare 3 in 1, putem spune imediat ca ele asigura siguranta celui mic.

De ce? Pentru ca in orice carucior de cest fel, bebe va fi pozitionat in centura de siguranta in 5 puncte (cea mai sigura dintre toate).

De asemenea, datorita cadrului stabil al caruciorului, cel mic nu va cadea, iar datorita accesoriilor, multe dintre carucioare 3 in 1 asigura si protectia celui mic (umbrela, copertina etc.).

3. Modelele de carucioare 3 in 1 sunt rezistente

Va spuneam mai sus ca multi parinti aleg sa cumpere carucioare 3 in 1, vorbind despre o investitie pe termen lung.

Motivul peste care este caracterizat asa este acela ca aceste carucioare 3 in 1 reprezinta ultima linie de accesorii pentru plimbare, motiv pentru care producatorii lor au pus accent pe calitatea materialelor din care au fost realizate. Tocmai de aceea modelele de carucioare 3 in 1 sunt cele mai rezistente dintre toate de pe piata.

4. Modelele de carucioare 3 in 1 sunt confortabile

Bebe se va simti excelent intr-un carucior 3 in 1, pentru ca multe dintre modelele de carucioare 3 in 1 au functii mutiple pentru rabatarea spatarului si deci asigura o pozitie corecta a coloanei lui vertebrale, lucru foarte important pentru cel mic in primele luni de viata ale acesuia.

5. Modelele de carucioare 3 in 1 sunt usor de manevrat si sunt fiabile

Un alt avantaj major al unui carucior 3 in 1 este acela ca mamicile, care sunt mai putin puternice decat taticii (lucru normal), vor putea sa manevreze foarte usor un astfel de model, fara a obosi impingand unul dintre modelele de carucioare 3 in 1.

Rotile moderne, manerul reversibil si usurinta cu care il pot manevra fac dintr-un carucior 3 in 1 o alegere imediata pentru parinti.

Acestea sunt cele 5 lucruri care fac din modelele de carucioare 3 in 1 un adevarat trend printre parinti, trend care a prins si in Romania foarte bine.

La Noriel, parintii vor gasi o multime de modele colorate si interesante de carucioare 3 in 1, la preturi accesibile, pentru toate buzunarele, in care bebe va avea cu adevarat o dezvoltare sanatoasa si va descoperi lumea confortabil si cu zambetul pe buze.

Transportul este gratuit si in 48 de ore in toate colturile Romaniei. Descopera ofertele la modelele de carucioare 3 in 1.

Iar daca sunteti in cautare de alte tipuri de carucioare pentru bebelusi, tot la Noriel puteti descoperi carucioare sport, carucioare 2 in 1, carucioare pentru gemeni, dar si numeroase accesorii numai bune pentru plimbarile cu bebe in parc sau oriunde altundeva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carucior 3 in 1 , #Shopping