Accesorii Porsche: Demonstreaza ca esti un cunoscator

Sambata, 25 August 2012, ora 00:00
2330 citiri
Accesorii Porsche: Demonstreaza ca esti un cunoscator
SURSA: porsche.com

Pasiunea ta pentru masini, sau, mai exact, pentru Porsche-ul de care nu te poti desparti, poate fi dusa mai departe, acum. Un ceas si o pereche de ochelari cu logo-ul Porsche iti vor satisface oricand dorinta de a demonstra ca esti un adevarat cunoscator in domeniu.

Daca iti plac variantele mai sport din gama Porsche, Business24 iti recomanda ochelarii Martini Racing Aviator si ceasul Turbo Classic cronograph, niste accesorii care nu fac rabat de la calitate.

Am ales o pereche de ochelari cu protectie UV 100% si un ceas ce rezista pana la 100 de metri adancime in apa, tocmai pentru ca nici in vacanta nu trebuie sa renunti la accesoriile pe gustul tau.

"Catalogul international Porsche se gaseste online si contine accesoriile Porsche Design Drivers Selection. Pentru preturi si termen de livrare, cei interesati trebuie sa se adreseze Porsche Inter Auto Romania", au declarat oficialii romani pentru Business24.

Martini Racing Aviator

SURSA: porsche.com

Ochelarii Martini Racing Aviator nu sunt creati doar pentru barbati: sunt unisex, si, pe langa rama de metal cu logo-ul Martini Racing, sunt dotati si cu lentile gri, din plastic, cu filtru cu protectie UV 100%, categoria 3.

Turbo Classic cronograph

SURSA: porsche.com

Ceasul Turbo Classic cronograph, produs in Elvetia, rezista in apa pana la 100 de metri adancime, are motorasul din quartz, mai multe cadrane si afisaza inclusiv data.

In plus, are tahimetru si cronometru care functioneaza pana la 12 ore. Limbile ceasului sunt fluorescente, pe un fundal negru cu accente de rosu.

Carcasa sa este neagra, cu sticla de safir anti-reflex, iar bratara este alcatuita din cinci bucati de metal cu incuietoare din otel inoxidabil si logo-ul Porsche inscriptionat.

#accesori Porsche, #catalog Porsche, #porsche romania , #Shopping