Afla ce cadou ofera 50% dintre femei barbatilor pe care ii iubesc

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 10:35
1573 citiri
Afla ce cadou ofera 50% dintre femei barbatilor pe care ii iubesc

Daca esti norocoasa si nu ai simtit-o pe pielea ta, este foarte probabil sa fi vazut asta in jurul tau. Cand se apropie sarbatorile, se instaleaza un soi de panica in randul oamenilor, in general, dar mai ales pentru femei.

Psihologii afirma ca femeile se nasc cu etica grijii. Asadar, este in fiinta lor sa fie mai atente la cei din jur, sa simte nevoia de a-i ocroti si a-i face fericiti pe cei dragi.

Decembrie este una dintre lunile in care iubitele, sotiile, mamele, fiicele, prietenele, colegele - si lista poate continua - se preocupa de gasirea celor mai potrivite idei de cadouri... si pentru barbati.

Am aflat de la unul dintre cele mai mari magazine de genti online din Romania ca 50% dintre comenzile facute de femei, in preajma evenimentelor (Craciun, Paste, Mos Nicolae, zile onomastice, Valentine's Day sau Dragobete reprezinta portofele barbati piele.

Curioasa sa aflu si parerea prietenelor mele despre ideea de a oferi cadou iubitului un portofel barbati piele, am scris cateva mesaje pe Facebook si am primit raspunsurile lor. 5 din 7 mi-au spus ca au facut deja acest dar cu o anumita ocazie. Documentarea pentru articol a continuat cu un search pe Google pentru portofele. Va anunt ca oferta este foarte variata pentru domni, chiar daca multi dintre ei se plang ca moda le favorizeaza pe femei si ca ar fi neglijati cand vine vorba de accesorii.

Cum spuneam, din fericire ai de unde alege! Mie mi-au atras atentia in colectiile acestea mai multe modele, in special un portofel barbati piele Pierre Cardin. Am observat ca se poarta portofelele negre simple, care au foarte multe compartimente: pentru carduri, carti de vizita si nu numai. Unele dintre ele au incaperi spatioase, in care pot fi pastrate chiar si dispozitivele bancare (token-urile). Totodata, vreau sa va spun ca orice ati decide sa oferi cadou barbatilor, este foarte probabil sa gasesti obiectele online, ceea ce te scuteste de aglomeratia din mall-uri. Cu alte cuvinte, mergi la sigur si impusti doi iepuri dintr-o lovitura: el e fericit si pentru cadou, si pentru ca nu pierzi timpul la shopping, ci il petreceti impreuna.

#idei cadou barbati, #portofel piele cadou barbai , #Shopping