Alege o manichiura marca Ford Mustang, in 2014

Sambata, 08 Martie 2014, ora 00:00
2795 citiri
Alege o manichiura marca Ford Mustang, in 2014
Foto: Extravaganzi

Oja rosie este emblematica pentru manichiura clasica, insa in acest weekend iti recomandam sa urmaresti indeaproape lansarea colectiei de lachuri de unghii OPI in cinstea aniversarii de 50 de ani de Ford Mustang.

Intreaga colectie se inspira dupa stilul Mustang, iar una din culorile sale emblematice va fi chiar "Race Red", culoarea consacrata a modelului Mustang, ce s-a imprimat si in moda, de-a lungul anilor.

"Pentru femei, masinile si lacul de unghii sunt modalitati de a-si exprima personalitatea. Noua colectie va oferi elemente sofisticate, luxoase si stilate, adaptate atat pentru doamnele ce folosesc brandul OPI, cat si pentru cele care iubesc modelul Mustang", au declarat reprezentantii brandului producator de lac de unghii, intr-un comunicat oficial.

Foto: Ford

Vei gasi aceasta culoare si intreaga colectie in marile magazine de cosmetice incepand cu luna iulie 2014, te asigura reprezentantii OPI.

"OPI anunta cu deosebita bucurie colaborarea cu Ford cu unul dintre producatorii de top de automobile pentru a sarbatori aniversarea de 50 de ani a modelului Mustang", declara Suzi Weiss-Fischmann, co-fondatorul OPI, intr-un comunicat publicat de Ford.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#OPI Ford Mustang, #oja Ford Mustang, #oja rosie lux , #Shopping