Aspiratorul nazal, aparatul necesar oricarei mamici

Marti, 31 Mai 2016, ora 15:09
2238 citiri
Aspiratorul nazal, aparatul necesar oricarei mamici

O problema cu care se confrunta toate mamicile o reprezinta desfundarea optima a cailor nazale ale celor mici. Daca copilul este mai mare, va poate ajuta in demersul dumneavoastra de a-i elibera caile respiratorii prin suflat, insa adevarata provocare apare in cazul celor foarte mici, motiv pentru care trebuie sa interveniti cu o ustensila care sa va ajute sa va atingeti obiectivul.

V-ati dat seama ca vorbim despre aspiratorul nazal. Concepute atat pentru bebelusi cat si pentru copii mai mari, prevazute cu filtru sau fara, electrice sau simple, aspiratoarele nazale trebuie sa se regaseasca in trusa oricarei mamici responsabile.

Aspiratoarele simple presupun pomparea manuala a unui dispozitiv de aspiratie echipat cu o para de cauciuc sau se mai pot baza pe aspiratia manuala a unuia dintre parinti. Cele electrice sunt mai practice, functionand pe baterii si avand un buton pe care se apasa pentru aspirarea secretiilor nazale.

Avand tot mai mult in vedere aspectul sanatatii, producatorii ne propun din ce in ce mai multe modele care nu contin substante toxice. Un alt avanataj al acestor apiratoare il constituie faptul ca pot fi cu usurinta demontate, ceea ce permite curatarea si sterilizarea fara probleme.

Daca folositi deja un aspirator nazal pentru cel mic si vreti sa mai incercati si altceva, o sugestie ar fi o pompa nazala din silicon, care, de asemenea, aspira eficient caile nazale sau puteti opta pentru un aspirator ce foloseste tehnologia cu vacuum pentru colectarea mucusului din cavitatea nazala.

Cand va decideti sa achizitionati un aspirator nazal, e recomandat sa va procurati de asemenea rezerve igienice pentru acesta, pentru a evita o grija in plus cand veti fi nevoit sa-l aruncati pe cel actual.

De asemenea, extrem de utile sunt si solutiile nazale de curatare, care trebuie folosite inaintea utilizarii efective a aspiratorului nazal. Rolul lor este acela de a umezi si dizolva mucusul, fapt care faciliteaza procesul de aspirare.

Pretul unui aspirator nazal este foarte accesibil, asadar, nu va puteti plange ca nu v-ati permis sa-i luati copilului un astfel de produs.

Fie ca optati pentru achizitionarea online, fie din magazinele fizice, puteti alege modelul dorit cu usurinta, oferta fiind accesibila. In demersul dumneavoastra, va sta la dispozitie si magazinul Noriel prin gama variata de modele propuse si prin faptul ca daca optati pentru modelul cu filtru veti beneficia de o reducere de 13% din pretul afisat pe site.

In plus, aspiratorul nazal electric Momert si cel Visiomed BabyDoo beneficiaza de transport gratuit.

#aspirator nazal bebelus, #asiprator nazal electric , #Shopping