Avantajele utilizarii unui fotoliu de masaj Komoder la locul de munca

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 11:37
3031 citiri
Avantajele utilizarii unui fotoliu de masaj Komoder la locul de munca
Foto: betterlounge.com

Angajatii care lucreaza in medii de lucru competitive si antrenante se confrunta, de multe ori, cu situatii stresante la locul de munca, indiferent ca isi desfasoara activitatea intr-o firma de mici dimensiuni sau intr-o companie mare.

Inevitabil, stresul isi face simtita prezenta in fiecare zi si poate influenta in mod negativ performanta in munca, dar si sanatatea angajatilor.

In urma unor studii de specialitate, expertii din domeniul resurselor umane din Statele Unite ale Americii au ajuns la concluzia ca stresul poate provoca pierderi financiare considerabile intr-o firma, an de an, atat din pricina costurilor pentru asigurarile medicale, cat si din castigurile pierdute.

Avand in vedere toate aceste lucruri, un angajator inteligent isi da seama cu usurinta ca terapia prin masaj efectuata la birou, in timpul programului, este mai mult decat o investitie profitabila.

Un fotoliu de masaj ajuta angajatii sa se relaxeze

O sedinta de masaj de cateva minute intr-un fotoliu profesional este o modalitate foarte buna de a reduce tensiunea acumulata la locul de munca.

Din punct de vedere mental, masajul realizat in aceste conditii ajuta angajatul sa se relaxeze, ii imbunatateste starea de spirit, elimina starea de anxietate si poate ajuta chiar si la combaterea depresiei.

De multe ori, din cauza acestor probleme, angajatii lipsesc frecvent de la birou, iar atunci cand lucreaza efectiv, sunt mai putin productivi si nu se pot concentra la capacitate maxima.

De aceea, dupa doar cateva sesiuni de masaj intr-un fotoliu de masaj de calitate, cum sunt cele de la Komoder, angajatii au mai multa energie, atentie sporita, creativitate si o stare generala mai buna.

Fotoliul de masaj reduce durerile angajatilor

Terapia cu masaj la locul de munca are, fara indoiala, multe efecte pozitive asupra organismului.

Poate cel mai important dintre ele este ameliorarea durerilor frecvent intalnite in randul angajatilor care lucreaza zi de la zi la birou, in fata calculatorului.

Un fotoliu de masaj poate detensiona muschii incordati din zona umerilor, a gatului si a spatelui, reduce durerile musculare, calmeaza si durerile de cap, imbunatatind postura si flexibilitatea intregului corp.

Cele mai multe dintre aceste efecte benefice sunt datorate capacitatii masajului de a stimula eliberarea de endorfine in organism, substante cunoscute drept analgezice naturale ale corpului.

Achizitionarea unor fotolii de masaj - un pas important pentru companie

Pe langa beneficiile pe care le are asupra sanatatii angajatilor, un program eficient de terapie prin masaj la locul de munca are efecte pozitive si asupra intregii companii, la nivel general.

Nefiind deloc costisitoare, fotoliile de masaj imbunatatesc moralul angajatilor si sporesc loialitatea fata de organizatie.

Companiile care includ acest tip de "tratament" in pachetele lor de sanatate pentru angajati le castiga increderea si loialitatea. La urma urmei, realitatea este ca angajatii sunt mai motivati sa munceasca si, de asemenea, au mai multa satisfactie atunci cand se simt apreciati, fiind mai productivi.

Fotolii de masaj Komoder - ideale in orice companie

Komoder, prima companie care a adus in Romania industria de fotolii de masaj profesionale in urma cu 5 ani, pune la dispozitie sute de modele de scaune de masaj de top.

Elegante, robuste, cu un design deosebit, fotoliile de masaj de la Panasonic, Inada, iRest, Tokuyo si Rokol se potrivesc cu usurinta in orice birou. Avand la baza o tehnologie performanta care le ofera utilizatorilor sansa de a beneficia de un masaj complet in doar cateva minute, fotoliile de masaj reprezinta o solutie potrivita pentru a creste productivitatea la locul de munca.

#fotoliu masaj Komoder, #fotoliu masaj corporate , #Shopping