Barbatii, tot mai atrasi de bijuterii. Vezi ce inel sau bratara ti se potriveste

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 00:00
13478 citiri
Barbatii, tot mai atrasi de bijuterii. Vezi ce inel sau bratara ti se potriveste
Bijuterii pentru barbati

Un inel cu diamant, o bratara din aur alb sau un ceas elegant, toate acestea sunt bijuterii apreciate si de barbati. Din ce in ce mai multi domni aleg sa isi asorteze tinuta cu o bijuterie care sa le reflecte personalitatea.

Bratarile din materiale diferite, de la otel, argint sau aur sunt apreciate de barbatii mai tineri. Printre brandurile apreciate de acestia se numara Baraka, prima marca italiana de bijuterii creata pentru a satisface exigentele lumii masculine.

Bijuteriile si accesoriile Baraka sunt rezultatul unei experiente de 30 de ani, avand la baza cunostintele tehnice, atentia la detalii, respectarea celor mai rigide criterii de calitate. Produsele brandului Baraka pot fi gasite in magazinele Cellini.

Tot in aceste magazine exista si bijuterii semnate de Calvin Klein sau de Rafael & Sons. Cunoscutul designer Calvin Klein prezinta, pe piata din Romania, bijuterii indraznete, care aduc un plus de originalitate si reflecta linia care l-a caracterizat pe creatorul de moda.

Bratarile incep de la 370 de lei. Seturile de la Baraka costa cateva sute de euro si sunt facute din materiale scumpe si pietre pretioase. De exemplu, bratarile sunt realizate din combinatii de aur alb si roz, pus in valoare de diamante. Butonii asortati sunt din platina, cu diamante.

Butoni cu "personalitate" pot fi cumparati si de la magazinul online gentlemenscorner. Aici butoni din onix incep de la 119 lei, in timp ce pentru o pereche de butoni cu cristale Swarovski vei plati 199 de lei. Cristalele pot fi albe, rosii verzi sau albastre, in functie de camasa si costumul la care vrei sa ii asortezi.

Butonii din argint cu sticla de Murano costa cel putin 249 de lei, iar daca vrei butoni de marca, pregateste-te sa platesti intre 1.250 si 1.550 de lei, pentru brandurile Tourbillon si Milus. Acestia sunt placati cu aur si pot avea rotorul mobil.

Jaeger-LeCoultre Memovox Tribute to Deep Sea poti plati chiar peste 45.000 de lei.

Breguet Tradition sau Breitling sunt alte doua branduri cu renume printre iubitorii ceasurilor de lux.

Compania Breguet, marca de ceasuri elvetiene de lux, a fost fondata in urma cu 225 de ani si este una dintre cele mai vechi companii producatoare de ceasuri din lume.

Istoria Brandului Breitling a inceput in 1880, cand ceasornicarul Leon Breitling si-a deschis un atelier specializat pe crearea de cronografe si cronometre precise folosite in scopuri industriale si stiintifice. De-a lungul timpului, numele Breitling a devenit asociat cu aviatia si cu marca auto Bentley.

Ceasul Chronomat GMT este un model potrivit cei care apreciaza simplitatea stilului sport, dar si complexitatea unui mecanism sofisticat. Pretul unui ceas ajunge undeva la 9.500 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bijuterie barbati, #pret butoni, #pret ceas lux, #ceas lux , #Shopping