Bijuterii clasice, mereu la moda: Incearca accesoriile Jasper

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 00:00
3379 citiri
Bijuterii clasice, mereu la moda: Incearca accesoriile Jasper

Bijuteriile din portelan Jasper ar putea aduce eleganta sobra de care ai nevoie uneori intr-o primavara in care tendintele impun culori aprinse si multa veselie in accesorii.

Incastrate in materiale pretioase, aceste bijuterii ar putea reprezenta o optiune potrivita pentru luna martie, nu-i asa?

Portelanul Jasper are o traditie bine inradacinata in cultura britanica, unde aceste bijuterii reconfirmau statutul social, educatia si grija pentru pastrarea traditiei celui care le primea sau le purta. Desigur, ele sunt inca o mostenire valoroasa de familie, fiind transmise din generatie in generatie.

Business24 iti recomanda cea mai noua colectie de bijuterii din Jasper de la Wedgewood, Furnizorul Oficial al Casei Regale a Marii Britanii, inspirata din motive decorative neo-clasice romane si grecesti.

Pandantivele, cerceii si butonii sunt incastrati in metale argintate si aurite, fiind ornate cu basoreliefuri albe inspirate din scene mitologice.

Ce este Jasperul?

Jasperul este portelanul poros si pretios care a facut celebra casa Wedgewood, si care contine un anumit procent de jasp. Casa Wedgewood este recunoscuta pentru combinatia de Bleu Wedgewood si alb, insa de aceasta data a creat combinatii de roz pal, lila, verde-feriga, turcoaz, negru, galben, gri si bleumarin, toate cu alb.

Jasperul este prelucrat manual in portelan cald si colorat dupa ce a fost incastrat in aur, argint, platina sau alte materiale rezistente aurite sau argintate.

Daca ti-am trezit interesul, trebuie sa stii ca poti cumpara si tu bijuteriile din noua colectie Jasper de la Wedgewood din magazinele Azay din Bucuresti.

#bijuterii Jasper, #Colectia Jasper Wedgewood, #bijuterii colorate elegante , #Shopping