BMW vs. Bentley: Cine iti da cele mai bune idei de cadou?

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 00:00
5815 citiri
BMW vs. Bentley: Cine iti da cele mai bune idei de cadou?
Foto: eandrasbmw.com

Idei de cadouri sunt nenumarate, insa pentru cei pasionati de masini trebuie sa alegi ceva cu totul aparte. Chiar si pentru copiii tai poti alege o masinuta electrica, o sanie "de ultima ora", sau chiar o masinuta de curse "Baby Racer". Desigur, daca iti doresti ca ei sa iti continue pasiunea.

BMW si Bentley s-au intrecut anul acesta in oferte de "lifestyle", cu idei ce pun in practica tot ceea ce scoate in evidenta produsele lor pe piata auto internationala.

Business24 iti propune cateva idei de cadou, care cu siguranta ii vor incanta pe cei dragi.

Sanie BMW SnowPacer - 389 Lei

Sania din plastic este o jucarie atat pentru copii cat si pentru tine, avand claxon, sine inoxidabile ce pot fi inlocuite, scaun si ghidon cu design ergonomic.

Racing Espresso Set de la Bentley - 70 de lire

Acest set din ceramica pentru espresso are inscriptionat numarul sapte, cifra victorioasa de la Le Mans 2003, dar si numarul opt, pentru cunoscatori. Setul cuprinde patru astfel de cani.

Set BMW cesti pentru Espresso - 167 lei

Chiar si cei de la BMW iti propun drept cadou un set de cesti, de data aceasta din portelan, decorate cu clasicele modele BMW 328 si BMW 507. Ele includ o farfurioara asortata cu emblema BMW concava.

Ochelari Bentley - Driving Goggles - 115 lire

Ochelarii au un design inspirat dupa cei folositi de pilotii de avioane din anii 1940, cu o masca de fata din piele fina si rama cromata.

BMW M3 Motorsport - 1669 Lei (versiunea electrica)

Poti comanda masinuta pentru copii DTM, un model cu mare succes in anii 1980 si 1990. Este adecvata pentru copii de la 3 la 5 ani, spun oficialii BMW.

Calendar Bentley 2013, pret 30 de lire

Un cadou frumos pentru cei pasionati de masina lor ar putea fi un calendar Bentley pentru 2013, cu imagini realizate chiar de designerii Bentley.

BMW M3 Baby Racer - 473 Lei

Pentru copii de la un an jumate pana la trei ani, poti alege un BMW M3 Baby Racer. Are indicatoare de viteza, turatii, temperatura si pentru combustibil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#idei cadou iarna, #cadou craciun, #cadou BMW, #cadou Bentley , #Shopping