Brandurile cu cele mai multe "like-uri"

Luni, 21 Mai 2012, ora 08:27
3663 citiri
Brandurile cu cele mai multe "like-uri"

Prezenta pe Facebook, cea mai importanta retea de socializare, a devenit obligatorie si pentru companii. Giganti precum Coca Cola, Starbucks sau Converse se gasesc in topul brandurilor cu cele mai multe "like-uri".

Coca Cola - 41,85 milioane de "Like-uri"

Brandul care a adunat cele mai multe "like-uri" pe pagina de Facebook este si una dintre cele mai faimoase marci din intreaga lume: Coca Cola. Cu peste 41 de milioane de fani, daca Coca Cola ar fi o vedeta ar fi mai populara decat Megan Fox, Beyonce sau Adam Sandler, scrie CNBC.

Optiunea "Like" este pozitionata chiar sub timeline, incurajand fanii sa "ajute" brandul sa devina unul din cele mai apreciate pe reteaua de socializare.

Pe pagina de Facebook Coca Cola, utilizatorii sunt incurajati sa isi prezinte povestile care au legatura cu celebra bautura. In plus, compania posteaza pe reteaua de socializare toate evenimentele si promotiile la care fanii pot participa.

Disney, 35,54 milioane de "like-uri"

Desi Disney este prezenta pe reteaua de socializare cu peste 200 de pagini, niciuna nu are mai multe like-uri decat pagina principala, care, in prezent, numara peste 35 de milione de fani. Ba mai mult, pe aceasta pagina sunt postate toate noutatile Disney, imagini din timpul filmarilor, desene animate, citate celebre, etc.

MTV, 34,18 milioane de "like-uri"

Postul de televiune MTV ocupa locul al treilea in clasamentul celor mai apreciate branduri pe Facebook. MTV isi pastreaza popularitatea ridicata pe reteaua de socializare postand imagini in premiera de la emisiuni sau filme care urmeaza a fi difuzate.

In plus, MTV atrage reactii si postand comentarii la adresa artistilor. Spre exemplu, postand rochia din carne purtata de Lady Gaga si statusul "It's baaaaccccaaaakkk" MTV a primit 10.000 de like-uri si 1.500 de commenturi.

Converse, 30,21 milioane de like-uri

Al patrulea cel mai apreciat brand pe reteaua de socializare este subsidiara Nike, marca Converse. Popularitatea acesteia din urma o depaseste cu mult pe cea a companiei Nike, care pe pagina oficiala nu a primit mai mult de 12 milioane de "like-uri".

Converse atrage atentia fanilor prin poze cu diverse perechi de "Chucks", cum sunt cei creati in 1992 pentru sarbatoarea "Chucks pentru ziua SIDA", sau perechea realizata in colaborare cu trupa Gorillas.

Starbucks Coffee, 30,02 milioane de "like-uri"

Pe pagina de Facebook a Starbucks sunt postate comentarii ale fanilor legate de bauturi, intrebari sau fotografii. Printre cele mai interesante optiuni pe care le puteti gasi pe pagina de Facebook a Starbucks este posibilitatea de a trimite o felicitare "eGift" Starbucks unui prieten.

#branduri pagina Facebook, #like branduri pagina Facebook, #Facebook companii promovare , #Shopping