Cada din marmura si cristal, bijuteria baii tale

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 00:00
3192 citiri
Cada din marmura si cristal, bijuteria baii tale

O cada extravaganta iti va face serile dedicate relaxarii si mai placute. In acest weekend iti propunem o abordare inedita: cada din marmura sub forma de sezlong, imprejmuita de geamuri de cristal. Cum suna?

Trei artizani au lucrat cate zece ore pe zi timp de trei saptamani pentru a o aduce la forma actuala, sculptand-o in cinci tone de marmura Calacatta Oro.

Imbracata in geamuri de cristal, cada are si scurgerea din marmura, ceea ce-i permite sa isi indeplineasca utilitatea, fara sa-i afecteze forma si aspectul.

"De mai mult de 30 de ani colaboram cu cei mai buni artizan italieni care sculpteaza in piatra", spun producatorii.

"Misiunea noastra a ramas neschimbata: vrem sa realizam adevarate opere de arta fara rival, pentru clientii nostri care se asteapta sa primeasca servicii inegalabile si exclusivitate", completeaza acestia.

Fiecare cada creata de acestia difera de celelalte, iar asta te asigura ca achizitia ta este cu adevarat unicata.

Foto: robbreport.com

Cada din imagine s-a vandut imediat dupa ce a fost finalizata, anul trecut, insa producatorii pot crea noi astfel de exemplare, pe comanda. Pretul este de aproximativ 45.000 de dolari, dar poate varia in functie de solicitarile tale facute pe site-ul producatorului Advent Stone.

#cada marmura cristal, #cada sezlong, #cada piatra, #cada Advent Stone , #Shopping