Cadouri clasice sau cadouri originale?

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 11:20
2119 citiri
Cadouri clasice sau cadouri originale?

Aproape in fiecare luna avem macar cate un sarbatorit. Fie ca e mama, sefa, prietena cea mai buna, iubitul sau bona copilului, imaginatia ta este pusa la incercare cu fiecare ocazie. Iar daca esti un om caruia ii place sa surprinda placut, cu atat mai mult vei dori sa marchezi momentele.

Totusi, exista doua tipuri de obiecte, cand vine vorba de idei cadouri. Tu ce stil ai?

Cadourile clasice

Genul omului sarbatorit, gusturile sale sau ale tale si cat de important este pentru tine te vor influenta atunci cand vei alege cadouri barbati sau cadouri femei.

Printre obiectele cele mai comune care sunt daruite cadou se numara florile, bijuteriile, torturile, voucherele cadou, portofelele, ceasurile, tabachierele, seturile cadou.

Codul bunelor maniere recomanda ca articolele vestimentare sa se ofere doar membrilor familiei, nu si cunostintelor. Felicitarile sunt si ele inca prezente si din ce in ce mai personalizate si amuzante, ca mesaj si desing.

Cadouri originale

In ultima vreme, tot mai multe magazine si mai ales site-uri au pregatit idei inedite de cadouri pentru cei care vor sa impresioneze persoanele din jurul lor, cu ocazia aniversarilor si altor evenimente.

Sariturile cu parasuta, invitatiile la reprezentatii de gatit in bucatariile unor restaurante, caricaturile, obiectele handmade unicat realizate de designeri sau din materiale reciclate.

Petrecerile surpriza, desi clasice, se pot incadra si ele, in functie de cat de originale sunt, la capitolul cadouri inedite. Cu atat mai mult daca e prima de care are parte cel aniversat sau cea aniversata.

Si, in final, ce e mai bine sa alegem? Cadouri clasice sau cadouri originale? Raspunsul va fi de fiecare data subiectiv, dar avem un punct de la care sa plecam.

Sa ne gandim la darurile pe care le-am primit la ultima noastra aniversare sau zi onomastica. Au fost, probabil, si cadouri clasice si cadouri inedite. Unele ne-au placut, altele nu. Unele ne-au surprins atat de tare si ne-au bucurat, in timp ce altele ne-au facut sa ne intrebam oare la ce s-a gandit persoana care l-a cumparat? Cadoul era ales pe gustul sarbatoritului sau pe gustul ei?

Indiferent de tipul cadoului sau de pretul acestuia, sfatul nostru este sa tina cont macar putin de personalitatea celui pentru care este cumparat. Tu ce cadouri preferi sa oferi?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#idei cadouri, #cadouri originale , #Shopping