Cadouri de lux de Ziua Indragostitilor. Cat de inspirat esti?

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 00:00
4108 citiri
Cadouri de lux de Ziua Indragostitilor. Cat de inspirat esti?
Foto: harrods.com

Cadoul de ziua indragostitilor trebuie sa surprinda in mod placut, iar surpriza este cu atat mai mare daca stii ce iubeste o femeie sau care sunt dorintele unui barbat.

Bijuteriile Swarovski, gentile Louis Vuitton sau dulciurile au mereu succes in randul doamnelor. Daca marile branduri au anticipat acest lucru si au sarit in ajutorul domnilor cu colectii speciale, cei de la Harrod's s-au gandit si la cadourile pe care femeile vor sa le faca in aceasta perioada.

Business24 iti prezinta cateva variante care iti pot folosi, fie ca sursa de inspiratie, fie ca o alegere reala.

Noua colectie Swarovski, Valentine's Day 2013

Swarovski vine cu o serie de propuneri indraznete, desigur, pentru un cadou adresat femeii. Din colectia speciala Valentine's Day 2013 am ales bijuteriile Sensible, Tasha si Truthful.

Cercei Tasha

Foto: Swarovski

O pereche de cercei in forma de inimia, in aur roz si cristale incastrate pe margine. Cea mai interesanta parte: cele patru cristale sub forma de inima in centru.

Colierul Sensible

Foto: Swarovski

Poti alege un colier placat cu rodiu cu un pandantiv in forma de inima, acoperit complet de cristale.

Pandantivul Sensible

Foto: Swarovski

Pandantiv realizat din metal placat cu rodiu si cristale.

Pandantivul Truthful

Foto: Swarovski

Acest pandantiv ar putea fi o surpriza minunata pentru orice doamna, avand o inimioara alba ce "pluteste" intr-o imima mare de cristal.

Desigur, noua colectie nu a ajuns inca si in magazinele din Romania, asa ca va trebui sa faci o plimbare in Europa, pentru o astfel de achizitie.

Geanta Louis Vuitton

Louis Vuitton a intrat in "luna iubirii cu o campanie clara: femeile vor genti colorate. Business24 iti recomanda modelul Alma BB, in nuanta Indian Rose, dar optiunile tale nu se opresc aici.

Foto: LVMH

Alma BB este o reinterpretare sarmanta a unui model clasic Louis Vuitton. Este realizata din piele Monogram Vernis si este suficient de spatioasa incat orice doamna sa isi poata depozita un telefon, portofelul si cheile.

Foto: louisvuitton.eu

Gentile din gama Alma BB sunt disponibile, si ele, doar in marile magazine Louis Vuitton din Europa.

Dulciuri de la Harrods

Foto: harrods.com

Cu un astfel de "cosulet" comandat online ii vei demonstra cu siguranta celei dragi ca o iubesti. Harrods Ultimate Valentine's Hamper este umplut cu o multime de dulciuri rafinate, biscuiti, gem, ceaiuri, o sticla de apa in editie limitata si condimente dintre cele mai fine. Pret: 250 de euro, plus transport.

Cadouri pentru el, de la Harrods

Foto: harrods.com

In cazul unui domn nu vei da gres cu o pereche de butoni cu cristale. Nu se demodeaza in timp si vor completa mereu o tinuta eleganta.

Foto: harrods.com

Nici o sampanie rose nu poate fi o greseala. Din magazinul online Harrods poti comanda un Laurent Perrier Rose NV, cu un buchet expresiv de arome.

Foto: harrods.com

Poti merge mai departe, luandu-i parfumul preferat sau, daca vrei sa il surprinzi, Harrods's iti recomanda Creed Aventus, un parfum lansat in 2010, la aniversarea a 250 de ani de existenta a companiei producatoare.

Parfumul are note de top formate din arome de ananas, mar si bergamota. Notele de mijloc sunt de trandafir picant, iasomie si patchouli. La baza vei simti arome de vanilie, stejar si ambra cenusie, ceea ce da o atingere virila acestui parfum.

#cadouri Valentines Day, #cadouri ziua indragostitilor, #sugestii cadou Ziua Indragostitilor , #Shopping