Cadouri pentru ea. Cat de inspirat esti?

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 00:00
3032 citiri
Cadouri pentru ea. Cat de inspirat esti?
Foto: momincmovement.com

Cadoul de Craciun pentru o doamna este o alegere dificila, iar daca nu ai inspiratie pentru un cadou simbolic, ea sigur va aprecia intotdeauna produsele cosmetice "de purtat in geanta".

Fie ca e vorba despre farduri, ruj, parfum sau pudra de obraz, nu vei da gres mergand in aceasta directie.

Si pentru ca alegerea sa-ti fie mai usoara, Business24 a alcatuit o lista de produse din care cel putin unul ar putea coincide cu lista ei pentru Mos Craciun.

Dolce & Gabbana Makeup

Ruby Collection Eyeshadow in Femme Fatale 100

Foto: Harrods

Aceasta cutiuta acoperita cu o piatra asemanatoare cu rubinul contine o combinatie clasica de culori, extrem de utila inclusiv la un machiaj de zi. De la alb stralucitor, la doua nuante de nude si un gri dramatic, fiecare culoare o va surprinde si fii sigur ca o va folosi cu placere. Pret: 50 de lire.

Yves Saint Laurent

La Laque Couture

Foto: Harrods

Daca stii ca nu pleaca nicaieri fara o manichiura perfecta, atunci poti merge pe mana produselor Yves Saint Laurent. Noi iti propunem nuanta Beige Leger, merge perfect chiar daca dupa birou trebuie sa ajunga repede la un cocteil. Pret: 18 lire.

Dior

Poudrier Diorific

Foto: Harrods

Unul din elementele care nu lipseste niciodata din geanta sa este pudra. Chiar daca mai are una, o poti surprinde cu alegerea ta rafinata. fii atent, totusi, la nuanta, sa se potriveasca tenului sau. Pret 49 de lire.

Estee Lauder

Pure Color Vivid Shine Lipstick

Foto: Harrods

Un ruj este un cadou bun pentru o doamna, si pentru ca suntem in perioada Sarbatorilor ti-am recomandat unul rosu intens. Dar nuantele variaza, poti alege si o nuanta nude sau chiar roz, in functie de personalitatea sa. Pret: 19.50 de lire.

Tom Ford

Jasmin Rouge Decanter

Foto: Harrods

Tot in spiritul Craciunului iti recomandam un parfum indraznet: Jasmin Rouge de la Tom Ford. Se potriveste perfect cu un ruj rosu pe buze si e o alegere buna daca nu aveai nicio idee despre ce parfum sa-i cumperi anul acesta. Pret: 320 de lire.

Daca nu gasesti vreunul din produsele recomandate in magazinele din Romania, atunci tebuie sa stii ca le poti comanda onlie de la Harrods, cu mentiunea ca dureaza intre sase si 10 zile livrarea si mai platesti 20 de lire la transport.

#cadouri pentru ea, #cadouri de craciun, #idei cadou craciun , #Shopping