Care sunt ingredientele pentru un gin de colectie?

Duminica, 20 Noiembrie 2011, ora 09:15
2315 citiri
Care sunt ingredientele pentru un gin de colectie?

O husa creata de designeri celebri, un bar de lux unde ginul sa fie promovat, ingrediente speciale si cadouri pentru clientii care isi permit un astfel de rasfat acestea sunt secretele Bombay Sapphire.

Bombay Sapphire a apelat la o colaborare cu designerii de la Hackery pentru a gasi o metoda speciala de prezentare a parfumului Sapphire, scrie Luxuo.

Parfumul va fi vandut intr-o husa de catifea creata special pentru a fi reutilizata la pastrarea obiectelor de colectie din calatorii.

Creatorii husei de colectie au avut ca surse de inspiratie plantele exotice din care a fost creat ginul Bombay Sapphire.

Husa are imagini cu tarile din care provin plantele exotice imprimate pe o panza din catifea bleu-marin.

Un paun care poarta un turban sugereaza mandrie, lux si senzualitate. Un cerb cu o chitara aduce aminte de migdale spaniole si coaja de lamaie, plante care se regasesc in compozitia ginului.

Un papagal african simbolizeaza Africa. Pe husa Bombay Sapphire isi gasesc locul un leu tamarin asezat pe un ceainic, care indica lemnulul dulce din China si corianul din Maroc, ambele prezente in compozitia ginului.

Ginul Bombey Sapphire este disponibil pe piata in editie limitata la sticle de 70cl, avand logo-ul Hackney inscriptionat in aur.

Ginul de colectie se va vinde impreuna cu un cocktail, un amestec de Bombay Sapphire cu sirop de migdale, albastru Curacao, reechilibrat cu suc de lamaie.

Ambele bauturi de colectie sunt diponibile la "Bistrotheque", un bar creat de House of Hackney pentru produsele sale de colectie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gin Sphire, #gin Bombay, #cadou gin, #gin scump , #Shopping