Cat costa cele mai scumpe carti de vizita din lume (Galerie Foto)

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 08:39
2949 citiri
Cat costa cele mai scumpe carti de vizita din lume (Galerie Foto)

Cartile de vizita nu mai sunt un simplu mod de a-ti face cunoscute datele de contact. Dupa ce ani la randul au constituit o provocare pentru graficieni, a venit si randul bijutierilor sa isi arate maiestria pe cartile de vizita.

Pentru persoanele care cred ca trebuie sa isi largeasca cercul de prieteni cu persoane care apreciaza luxul, Black Astrum a creat o linie de carti de vizita exclusiviste.

Destinate bogatilor din Europa, Orientul Mijlociu sau Asia, cartile de vizita sunt confectionate din metal, iar designul lor a fost "completat" cu diamante. Destinate sa fie o marca a rafinamentului, dar mai ales a bogatiei, un set de carti de vizita are diamante de peste 30 de karate.

Intrucat sunt create pe comanda, respectandu-se specificatiile clientului, pretul cartilor de vizita variaza. Reprezentantii companiei estimeaza ca pretul unei singure carti de vizita este de 1.500 de euro, si ele se vand doar in seturi de 25, 50 sau 100 de bucati.

"Avem cateva solicitari de la vedete de la Hollywood, insa si de la oameni de afaceri din intreaga lume. Oricum, ne rezervam dreptul de a ne alege clientii pentru ca aceste carti de vizita sunt destinate celor mai bogati oamenii din lume si nu ne putem permite sa coboram nivelul", a spus Sufian Khawaja, director de marketing al Black Astrum.

Cartile de vizita au fost create initial pentru o familie instarita din Orientul Mijlociu.

#carti de vizita scumpe, #cele mai scumpe carti de vizita, #diamante carti de vizita , #Shopping