Cate firme ofera tichete cadou de Paste

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 13:54
2323 citiri
Cate firme ofera tichete cadou de Paste

De Paste, aproximativ 15% din companiile private ofera salariatilor prime in tichete sau carduri cadou, fata de 30% din companii care fac acest lucru de Craciun. In total, 20% din salariatii din mediul privat se pot astepta sa primeasca de Paste tichete sau carduri cadou, cu o valoare medie de 150 de lei.

Tichetele si cardurile cadou pe care companiile le ofera salariatilor beneficiaza de facilitati fiscale importante. Sumele acordate in tichete si carduri cadou sunt scutite de plata tuturor taxelor sociale salariale si patronale, adica peste 10 tipuri de taxe. Astfel, fata de varianta acordarii de prime sau bonusuri in bani, tichetele si cardurile cadou au un cost final cu pana la 35% mai mic pentru companii.

Tichetele cadou exista in Romania din anul 2004, fiind emise de Edenred sub marca Ticket Cadou si pot fi cheltuite in peste 40.000 de magazine de toate tipurile, in toata tara. Tichetele cadou sunt in prezent pe locul al treilea in topul celor mai utilizate beneficii extrasalariale in Romania.

Tichetele cadou pot fi oferite de companii si clientilor sau partenerilor de afaceri, caz in care sumele oferite sunt deductibile, fiind incadrate la cheltuieli de marketing sau protocol.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tichete cadou Paste, #tichete cadou companii, #tichete cadou angajati , #Shopping