Cauti cadourile perfecte pentru partenerii de afaceri? Acum le-ai gasit!

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 12:02
1659 citiri
Cauti cadourile perfecte pentru partenerii de afaceri? Acum le-ai gasit!

(P) Alocarea unui timp pentru a cauta cadourile pentru colaboratori, de multe ori este o misiune imposibila. Iar o buna relatie de afaceri se consolideaza in timp, prin incredere, seriozitate si de ce nu, cadouri.

Tocmai de aceea, fiecare zi de nastere, de nume, fiecare eveniment special si sarbatoare importanta din an, conteaza. Dincolo de oferirea unui cadou, ai prilejul perfect de a mai pune o caramida care sa consolideze relatia de colaborare.

Un cadou este o dovada de interes si atentie. Chiar daca se spune ca valoarea acestuia nu conteaza, in mediul de business, acest principiu nu se aplica. Cu cat cadoul este mai rafinat si atent ales pe gusturile colaboratorilor, cu atat mai mult va fi apreciat. Tocmai de aceea, pentru a impresiona, trebuie sa faci putina cercetare.

Din fericire, cu o simpla cautare pe internet, poti gasi solutii variate si inedite de cadouri. Sunt atat de multe magazine online de unde te pori inspira sau comanda iar oferta de personalizare aduce clar un plus valoare.

Astfel, in functie de preferintele partenerului tau de business, poti realiza cadouri cu adevarat speciale. Fie ca este vorba de zile de nastere, de nume, sarbatori sau orice alte evenimente, cu siguranta vei gasi ceva potrivit pentru fiecare ocazie si fiecare sarbatorit.

Este important ca magazinul pe care il alegi, sa aiba categorii diverse unde sa poti gasi cadouri pentru el, pentru ea, pentru copii, pentru sarbatori, pentru orice.

Daca cadoul se adreseaza partenerilor tai de business, poti oricand sa te orientezi catre instrumente de scris de calitate precum un stilou personalizat cu accesorii sau un mesaj special, un ceas elegant, o carte rara, aleasa in functie de domeniul sau de interes, iar daca este un cunoscator al vinurilor, cu siguranta va aprecia o cutie de lemn cu accesorii pentru vin. Idei gasesti, important este ca acel cadou sa fie pe gustul partenerilor tai.

Ce faci insa atunci cand relatia voastra s-a axat exclusiv pe business si nu ai nici cea mai mica idee ce pasiuni are, ce domeniu de interes, ce gusturi si mai ales, ce nu i-ar placea sa primeasca?

Ei bine, avem o solutie si pentru asta! Este acel tip de solutie general-valabila cu care nu poti da gres: cosurile de cadou corporate! Cu produse atent alese, cosurile corporate vor fi pe gustul oricui.

Iata doar cateva bunataturi pe care le contin:

Whiskey Ballantine's, panettone cu stafide si coaja de portocala, fursecuri cu ciocolata si portocala, Cognac Hennessy VS, Whiskey Johnnie Walker Gold Reserve, Prosecco Extra Dry Valdo si multe altele.

Arunca o privire pe Gift Solution si descopera cosurile de cadou corporate pentru orice ocazie. De acum totul poate fi atat de simplu!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cosuri cadou corporate , #Shopping