Ce accesorii de pat sunt potrivite pentru copii in sezonul cald?

Luni, 30 Mai 2016, ora 17:48
2688 citiri
Ce accesorii de pat sunt potrivite pentru copii in sezonul cald?

Pana la varsta de doi ani copiii dorm mai mult de 50% din timp, somnul fiind un factor definitoriu in cresterea si dezvoltarea micutilor.

Imediat dupa nastere, copiii au un ritm circadian propriu, de aceea nou-nascutii dorm mult si au nevoie ca somnul lor sa fie unul linistit, uscat si confortabil pentru a se putea dezvolta corespunzator. De aceea, parintii trebuie sa le ofere cele mai bune conditii pentru un somn sanatos.

Pe timpul verii caldura caniculara, orele tarzii la care apune soarele, iritatiile pielii micutului care pot aparea din cauza transpiratiei din timpul somnului si a accesoriilor de pat necorespunzatoare pentru sezonul cald pot reprezinta o adevarata provocare pentru parinti.

Oferind un spatiu optim, o camera aerisita si produse de dormit din materiale naturale potrivite pentru nevoile copilului si optim alese pentru sezonul de vara, micutul va avea parte de un somn odihnitor care il va ajuta sa se dezvolte armonios.

Cum iti ajuti copilul sa aiba un somn usor?

Pe timpul verii, articolele de pat confectionate din materiale din fibra de bambus sunt ideale pentru micuti deoarece iarba de bambus are in compozitie o substanta naturala proprie care impiedica formarea si dezvoltarea bacteriilor. Datorita acestui agent, bambusul este un antimicrobian natural si disipa mirosurile, fara sa contina substante chimice.

Ce saltea sa alegi

O saltea pentru copii confectionata din fibre de bambus este alegerea potrivita pentru parintii care doresc sa-i ofere copilului lor suportul necesar.

Salteaua Nature KIDS de la Green Future indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba:

- Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei copilului pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor.

- Al doilea rol indeplineste functia anatomica. Salteaua are astfel rolul de a relaxa complet muschii micutului pentru o circulatie sangvina sanatoasa.

- Al treilea rol este cel ergonomic. Un rol menit sa asigure un confort sporit in timpul somnului.

Baza din spuma superelastica mentine coloana micutului intr-o pozitie corecta, iar stratul de latex din partea superioara ia forma corpului pentru diminuarea presiunii in punctele de sprijin.

Husa cu fibre de bambus este realizata din tesatura volumetrica pentru o permeabilitate sporita. In plus, matlaseul cu vata din fibre de bambus ofera o ventilatie perfecta pentru un climat optim potrivit micutilor.

Ce perna sa alegi

Perna pentru copii din fibra de bambus ofera o ventilatie foarte buna pentru un somn sanatos si confortabil. Aceste perne sunt ideale pentru copiii care sufera de alergii sau astm, deoarece fibra de bambus este procesata doar prin abur si fierbere.

Pernele sunt special confectionate pentru cei mici, fiind plate si subtiri, pentru a evita deformari ale coloanei si pentru a preveni sufocarea. In plus, bambusul contine pectina din miere care este foarte sanatoasa pentru piele, fiind folosita cu succes si in industria cosmetica si farmaceutica.

Ce pilota sa alegi

Pilota din fibra de bambus este perfecta pentru orice anotimp. Aceasta pastreaza caldura pe timpul iernii si racoarea in perioadele toride ale anului.

Proprietatile antimicrobiene si antialergice naturale au grija de pielea sensibila a copiilor. Fibrele de bambus absorb umezeala cu 40% mai mult decat bumbacul. Datorita structurii sale cu goluri de aer in interior, fibra de bambus este racoroasa vara si calduroasa iarna.

Lenjeriile de pat din bambus sunt fine si delicate precum matasea sau casmirul deoarece firul obtinut din iarba de bambus este mult mai fin si mai lucios decat bumbacul. In cazul textilului de bambus, o densitate a firelor de 400 este echivalenta cu densitatea de 1000 de fibre in cazul bumbacului.

La Green Future poti gasi seturi cu perna, pilota, saltea si protectie de saltea din materiale din fibra de bambus special concepute pentru nevoile celui mic in zilele toride de vara.

#saltea bambus copii, #perne fibra bambus, #pilote fibre bambus , #Shopping