Ce platesc bogatii cand cumpara pantofi Manolo Blahnik sau genti Valentino?

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 19:09
4717 citiri
Ce platesc bogatii cand cumpara pantofi Manolo Blahnik sau genti Valentino?

Bogatii lumiii platesc mii de dolari pe pantofii Manolo Blanhik, gentile Valentino sau Ralph Lauren. Designerii sustin preturile ridicate sunt explicate de calitate produselor.

Afla ce platesc bogatii lumii cand aleg sa cumpere obiecte de lux, potrivit CNBC.

Camasile Turnbull&Asser, 295-395 de dolari

Camasile, produse in Anglia sunt lucrate manual. Fiecare camasa Turnbull&Asser este confectionata din 36 de bucati de material si trece prin mainile a 17 persoane.

Preturile pentru camasile personalizate incep de la 360 de dolari si pot ajunge la 590 de dolari. O comanda de minim sase camasi este necesara pentru a incepe productia.

Pantofii Manolo Blahnik, 865 dolari

De ce sunt acesti pantofi atat de scumpi? Reprezentantii companiei sustin ca pantofii sunt confectionati manual in proportie de 98%, folosindu-se piele de sarpe.

Pantofii "Mono Strap", John Lobb William, 1.110 dolari

John Lobb sustine ca toti pantofii produsi de compania sa sunt lucrati manual in Northampton, Anglia, fabrica deschisa in 1849. Procesul de fabricare respecta arta traditionala care implica 190 de pasi care trebuie urmati in decursul mai multor saptamani.

Christian Louboutin, pantofii "Mikaraja", 2.095 dolari

Christian Louboutin sustine ca acesti pantofi pentru barbati au devenit obiectul vestimentar preferat al editorilor din industria fashion, artistilor si chiar a domnului Louboutin. Pantofii au un detaliu de broderie inspirat de arta indiana.

Christian Louboutin spune ca acesti ciucuri brodati manual au fost creati de catre Jean-Francois Lesage, fiul celui care a infiintat cea mai faimoasa scoala de broderie din lume "The House of Lesage".

Geanta "Demetra" Valentino, 19.500 de dolari

Produsa intr-o editie limitata, reprezentantii Valentino sustin ca manerele gentii Demetra sunt impletite de un maestru de la atelierul Valentino din Italia. Geanta este lucrata manual din piele de aligator.

Ralph Lauren, Weekend Bag, 24.000 de dolari

Ralph Lauren sustine ca geanta este confectionata din piele de aligator si lucrata manual in Italia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pret pantofi Blanhik, #pret geanta Valentino, #pret geanta Ralph Lauren , #Shopping