Ce stie sa faca tehnologia "smart" din frigiderul sau masina ta de spalat

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 08:49
2526 citiri
Ce stie sa faca tehnologia "smart" din frigiderul sau masina ta de spalat

Electrocasnicele "smart" sunt o combinatie intre utilitate si tehnologie si ofera utilizatorilor solutii inteligente. Frigiderul va seta temperatura potrivita pentru alimentele, masina de spalat va ajuta la sortarea hainelor, iar masina de spalat vase va sti de cat detergent si de cata apa are nevoie.

Afla care sunt cele mai "inteligente" electrocasnice pe care trebuie sa ti se achizionezi in 2012 de la CNBC.

Frigiderul LCD Samsung, 2.699 de dolari

Noua tehnologie Samsung dispune de patru optiuni de setare a temperaturii. Carnea si pestele de exemplu pot fi pastrate la -1,6 de grade Celsius pe cand vinul poate fi pastrat la o temperatura de 5,5 grade. Exista sisteme separate de racire in frigider pentru a regla temperatura si umiditatea. Frigiderul dispune si de un sertar reglabil la care copii pot ajunge cu usurinta.

Pe langa toate acestea, frigiderul dispune de un ecran LCD touch screen. Daca selectezi optiunea "Managerul alimentelor tale", nu trebuie decat sa scanezi cutia de oua si frigiderul te va alarma atunci cand se apropie termenul de expirare. Printre optiunile LCD-ului sunt radio online, actualizari de vreme, un calendar Google, etc.

Masina de spalat si uscator inteligent, 3.398 de dolari

Samsung duce la un alt nivel inovatia tehnologica in materie de spalat rufe, prin modelul de masina de spalat WF457 cu incarcare frontala si cu cea mai mare capacitate pentru masinile de spalat, de aproximativ 20 kg.

In plus, sistemul Smart Care de la Samsung elimina nevoia unui manual de utilizare, deoarece identifica singur problemele masinii de spalat si trimite o alterta pe smartphone-ul utilizatorilor.

Masina foloseste cu pana la 25% mai putina apa la un ciclu de clatire comparative cu masinile conventionale.

Camera Wireless VIP cellar-ir, 399 dolari

Uita de cablurile de la camerele vechi! Camera de interior dispune de WiFi care iti permite monitorizarea locuintei tale din orice colt al lumii. Secretul este serverul web si capacitatea mare de inregistrare, informatii care sunt transmise direct pe smarthphone.

Masina de spalat vase, Miele, 2.849 de dolari

Masina de spalat vase dispune de un sistem care ii permite sa determine cantitatea de apa si detergent necesare pentru un ciclu in functie de numarul de vase din masina. Sistemul, "Remote Vision" cu care este prevazuta masina avertizeaza Miele, compania producatoare daca exista o problema la masina de spalat, printr-o conexiune wireless la internet.

Printre elementele care completeaza lista de caracteristici se numara Led-uri pentru optiunile masinii, 10 cicluri de spalare si mai putin zgomot in timpul functionarii.

Masina de splata rufele Vantage, 3.998 de dolari

Optiunea "Cycle-Logic" ofera utilizatorului 33 de cicluri diferite de spalare intre care: pentru haine de sport, haine pentru bebelusi, blugi, draperii de baie, pantofi, costume de baie, si chiar animale impaiate. Daca niciuna dintre optiunile enumerate nu ti se pare potrivita, iti poti face propriul ciclul de spalare. Dac nu esti foarte priceput in a combina hainele in functie de culori si pete, masina dispune de un ecran LCD tactil care te poate ajuta.

Masina de spalat "smart" utilizeaza cu 76% mai putina apa si cu 75% mai putina energie in comparative cu masinile de spalat conventionale fabricate inainte de 2004. In plus, cu ajutorul optiunii "Eco Monitor" poti urmari cantitatea de energie economisita de-a lungul timpului.

#tehologie smart, #smart tehnologie, #electrocasnice smart , #Shopping