Ceasul Brietling Navitimer Cosmonaute sau cum sa "stapanesti" timpul cu 9.500 de dolari

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 00:00
2203 citiri
Ceasul Brietling Navitimer Cosmonaute sau cum sa "stapanesti" timpul cu 9.500 de dolari
Sursa foto: Brietling

Brietling, un nume de referinta in industria ceasurilor de lux, revine in forta in aceasta toamna cu versiunea blacksteel a modelului Navitimer Cosmonaute, prezentat in aceasta vara.

Business24 iti recomanda un ceas de exceptie, care iti va aminti ca poti oricand sa iti indeplinesti obiectivele, indiferent cat de dificile ar parea.

Sursa foto: Brietling

Cel mai exclusivist ceas din gama de cronografe produse de Brietling comemoreaza, alaturi de versiunea anterioara lansata in vara aceasta, performanta pilotului Scott Carpenter. El a zburat pe orbita Pamantului in 1962, la bordul capsulei Aurora 7 si s-a numarat printre putinii astronauti care au reusit acest lucru. Purtand un ceas Navitimer Cosmonaute iti vei aminti mereu ca nimic nu este imposibil.

Sursa foto: Ace Jewelers

La fel ca versiunea anterioara, editia blacksteel a modelului Navitimer are o carcasa de 43 mm si este produsa din otel inoxidabil.

In plus, pe langa constructia extraordinara, ceasul este "echipat" cu toata gama de instrumente necesare oricarui pilot, care te vor ajuta sa faci toate calculele obligatorii pentru zbor, direct de la incheietura.

Sursa foto: Brietling

Brietling Navitimer Cosmonaute va fi produs in editie limitata, asa ca ar fi bine sa te grabesti daca iti doresti acest ceas. Mai exact, se vor produce 1.000 de unitati, iar fiecare va costa 9.590 de dolari (32.280 de lei), precizeaza luxuo.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Brietling, #ceas Brietling Navitimer Cosmonaute, #ceas lux, #ceas editie speciala , #Shopping