Ceasul tau de lux: Cate diamante au loc la mana ta?

Sambata, 18 Mai 2013, ora 00:00
2402 citiri
Ceasul tau de lux: Cate diamante au loc la mana ta?
Sursa: Luxury Launches

Ceasurile cu diamante incastrate, fie ele in intregime sau partial, fac parte din arsenalul cu care marii producatori elvetieni s-au prezentat la BaselWorld 2013 si nu numai.

Ce-i drept, un ceas acoperit cu diamante ar putea fi singura bijuterie de care mai ai nevoie, la mana ta.

Business24 iti prezinta trei dintre cele mai elegante ceasuri lansate in ultimele zile si care au in comun un aspect indragit de orice doamne: o multime de diamante, cu taieturi aparte, ce pot da personalitate oricarei tinute, indiferent de ocazie.

Sursa: Luxury Launches

Jaeger-LeCoultre, producatorul elvetian de ceasuri de lux, isi sarbatoreste aniversarea celor 180 de ani de existenta prin lansarea unui ceas ce reinterpreteaza modelul 1936 Reverso Cordonnet. Noul model poarta numele Reverso Cordonet Duetto si are incastrate 1.250 de diamante.

Ceasul are carcasa din aur alb, cadranul fiind alcatuit din doua cadre: cel din centru este albastru intens, iar cel de-al doilea, care il incadreaza, este decorat in intregime cu diamante.

Sursa: Luxury Launches

Si Ralph Lauren a lansat recent, cu o cazia BaselWorld 2013, ceasul Ralph Lauren 867 Diamond, o oda adusa erei Art Deco. Casa Ralph Lauren s-a inspirat intotdeauna din eleganta si optimismul anilor '20, iar Ralph Lauren 867 Diamond Watch respecta aceeasi structura.

Ceasul are o carcasa eleganta din aur alb de 18 carate, decorata cu diamante rotunde. Designul se continua pe cureaua neagra din piele si se regaseste chiar si la incuietori, ce sunt realizate si ele din aur de 18 carate.

Cadranul argintiu prezinta atat numere romane cat si arabe, intr-o combinatie inedita si de impact.

Sursa: Luxury Launches

Brandul Graff a prezentat la Baselworld o trilogie de ceasuri de lux cu diamante, BabyGraff Trilogy, in forma de smarald, inima si briliant.

"Colectia glorifica puritatea si simplitatea fiecarei forme printr-un design aparte al amplasarii diamantelor", spun reprezentantii producatorului.

Colectia BabyGraff Triology este alcatuita din doar 100 de exemplare, pe care mestesugarii au aplicat cu minutiozitate diamante taiate cu o precizie vizibila cu ochiul liber.

BabyGraff Brilliant are 72 de diamante de 4,8 carate, BabyGraff Heart are 77 de diamante de 4,9 carate, iar BabyGraff Emerald are 64 de diamante de 6,7 carate.

Ceasurile au o bratara de satin, urmand ca in viitorul apropiat producatorul sa lanseze si modelele cu bratara acoperita cu diamante in intregime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas cu diamante, #lansari ceasuri diamante, #BaselWorld 2013 ceas diamante , #Shopping