Ceasuri elvetiene pentru doamne. Tu ce alegi?

Sambata, 09 Martie 2013, ora 00:00
3606 citiri
Ceasuri elvetiene pentru doamne. Tu ce alegi?
Foto: tagheuer.com

Ceasurile elvetiene reusesc sa iti surprinda si sa iti scoata in evidenta feminitatea. Tot ce trebuie sa faci este sa fii atenta la fiecare detaliu, atunci cand faci o alegere, pornind de la diamantele care stralucesc pe un ceas, culoarea sa si pana la materialul din care a fost facuta bijuteria de la mana ta.

Anul acesta se poarta ceasurile cu curea lata, cifre supradimensionate si nu mai vorbim intotdeauna despre clasicele cifre 3, 6, 9, 12, ci de 1, 5, 7, 11 scoase in evidenta.

Business24 iti prezinta cateva piese de exceptie precum Duna, V-King, Furtif si Verdict, modelele recent prezentate in Romania, pentru prima data intr-o expozitie, de catre brandul Hysek.

Duna 36mm

Duna, spre exemplu, iti aduce o eleganta atemporala, cu o carcasa suspendata si o banda numai potrivita pentru o incheietura eleganta. Acest ceas este o piesa avangardista, pe care o poti personaliza dupa dorintele tale: poti alege varianta din aur alb sau roz de 18 carate si cea din otel, cu o curea din cauciuc, piele de crocodil sau metalica, daca acesta este ceasul la care te opresti.

Furtif 37 mm

Modelul Furtif de 37 de milimetri vine cu linii grafice pure, avand la baza ideea de transparenta totala ce dezvaluie designul sau ultra-modern. Cifrele supradimensionate 1, 5, 7 si 11 sunt expuse maiestuos sub geamul de safir.

Verdict 36mm

Ceasul Verdict are un atu in fata femeilor prin cele sapte diamante incastrate in cadranul perlat si prin cifrele 1, 5, 7 si 11. Modelul vine intr-o varietate mare de culori, de la negru, alb, gri, pana la ciocolatiu sau mov.

V-King 29mm Auto-Quartz

Feminitatea modelului V-King este subliniata de carcasa de 29 de milimetri, cadranul auriu si bratara care poate fi, in functie de ceea ce iti doresti tu, din cauciuc sau metalica.

Preturile sunt disponibile la cerere, iar in functie de ceasul pe care ti-l doresti, il vei avea pe loc din magazinele Galt orologerie elvetiana, fie va trebui sa astepti sa fie adus pe comanda.

"O parte dintre piese se gasesc in continuare la Orologeria GALT din strada George Enescu nr. 5, celelalte pot fi aduse oricand la comanda", au declarat pentru Business24 oficialii Galt orologerie elvetiana, locul in care s-a organizat saptamana dedicata acestor ceasuri elvetiene la Bucuresti.

#ceasuri elvetiene femei, #ceasuri elvetiene, #ceas Hysek , #Shopping