Ceasurile cu diamante: Opere de arta foarte "la moda"

Joi, 23 Februarie 2012, ora 19:10
3492 citiri
Ceasurile cu diamante: Opere de arta foarte "la moda"

Ceasurile si diamantele sunt accesoriile "must have" pentru tinuta business. Daca sunt "2 in 1", atunci devin adevarate opere de arta. Iata care sunt ceasurile diamant lansate in 2012.

Mouawad, Snow White Princess

Considerat unul dintre cele mai scumpe ceasuri de pe piata, "bijiteria" produsa de Mouaward este confectionata din aur alb de 18 karate, avand incrustate 233 de diamante, scrie Bornrich.

Ceasul, denumit Snow White Princess are in total 106,93 de karate.

Pe langa ceas, compania elvetiana Mouaward detine recordul in materie de cele mai scumpe obiecte, printre acestea numarandu-se geanta "1001 Nopti", considerata a fi geanta cu cele mai multe diamante.

Allain Philippe, Blue Collection

Cu doar cateva zile inainte de Valentine's Day, Alain Philippe a lansat colectia de ceasuri "Blue Collection".

Impodobite cu diamante rotunde si in forma de baghete de 17,7 karate, ceasurile cu cuart sunt realizate din aur alb de 18 karate.

Cumparatorii pot alege din trei modele de cadrane: cu diamante, baghete din smaralde sau rubine rotunde.

Ceasul Hermes

Ceasul Hermes are o unitate de 41 mm acoperita cu ecran din cristal, recunoscut pentru proprietatile sale antireflexie si rezistenta la zgarieturi. Ceasul este compus din 220 de elemente, printre care 32 de diamante de mici dimensiuni.

Cureaua este confectionata din piele de aligator. Ceasul este vandut intr-o cutie din piele de abanos din Madagascar, pretul ajungand la 3.311 de euro.

Ceasul Richard Mille RM56

Ceasurile Richard Mille se afla pe lista "must have" a bogatilor lumii. Dupa crearea unor editii memorabile, cum ar fi seria limitata a Phoenix RM051, Mille reuseste sa impresioneze din nou cu un model creat exclusiv din safire.

Ceasurile vor fi disponibile intr-o editie limitata de doar 5 bucati. Pretul unui astfel de accesoriu de lux este de 1,65 milioane de dolari.

#ceas diamant, #cele mai scumpe ceasuri diamant, #ceasuri cu diamante , #Shopping