Ceasurile de dama - imbinarea perfecta de stil si eleganta. Modele in voga la inceput de 2017

Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 16:04
6656 citiri
Ceasurile de dama - imbinarea perfecta de stil si eleganta. Modele in voga la inceput de 2017

In ultimul timp, ceasurile au devenit un accesoriu nelipsit din tinutele femeilor. Ultimii ani au readus in prim plan ceasurile de mana, un element care trebuie sa atraga toate privirile si sa se asorteze tinutei vestimentare aflata intr-o continua transformare.

Alegerea acestora depinde, in primul rand, de gusturile si rafinamentul fiecarei femei, de tipul de mecamism dorit, dar si de originalitatea afisata.

Ceasurile de dama de lux vs cele obisnuite

Ceasurile de lux si-au scris deja istoria in timp atat prin design cat si prin pret. Accesibile, din pacate, numai unei anumite categorii sociale, ceasurile de lux au devenit din ce in ce mai cautate si mai ravnite. Adevarate bijuterii, acestea ne incanta si ne amagesc in acelasi timp!

Colectiile ceasurilor de dama aduc intotdeauna, in prim plan, modele care mai de care mai sofisticate si originale care, in ciuda costurilor exorbitante, isi vor gasi destinatarul potrivit.

Maestrii in orologerie au dat nastere la modele ingenioase, care s-au dovedit cat mai interesante si pretioase, dorind sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de ceasuri de dama. Modelele sunt atat exclusiviste si unice pentru doamnele care nu tin cont de cat scot din buzunar pentru un ceas, cat si modele accesibile, pentru persoane obisnuite.

Un orologiu de lux se deosebeste de un ceas obisnuit prin incrustari cu pietre pretioase sau cristale stralucitoare, prin bratari de aur, argint, platina sau de ce nu, piele de sarpe sau prin secundare batute in diamante. Naturaletea, finetea, eleganta si originalitatea fiind atributele prin care se defineste o colectie stil.

Modele de ceasuri la mare cautare la inceput de 2017

Originalitatea acestor accesorii inestimabile este caracteristica pe care marile branduri o pun in continuare la bataie. Topul acestora este dominat de marcile deja consacrate pe piata autohtona si internationala.

Fossil, Daniel Wellington, Festina sau DKNY nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Clasice sau realizate intr-un stil modern,avand carcasa din otel inoxidabil, mineral crystal si curea din piele ele sunt mereu un ajutor de nadeje. Fie ca mergi la serviciu la la o intalnire de afacere importanta, noile ceasuri de dama functioneaza si scot in relief precizia si profesionalismul mesterilor din intreaga lume.

Stiati ca in ianuarie a avut loc Salonul International al Orologiei?

Luna ianuarie a fost marcata de o noua reuniune a celor mai importanti oameni in cadrul Salonului International al Orologiei, potrivit Forbes. Conform aceleasi surse, intalnirea organizata la Geneva a fost cel mai bun prilej pentru a aduce la cunostinta clientilor fideli moi modele scumpe, cu un design artizanal special si confectionate din piese remarcabile. Reuniunea din acest an a scos in relief concentrarea producatorilor pe accesoriilor valoroase, in detrimentul celor de lux.

Se pare ca anul acesta, specialistii recomanda modelele de ceasuri de dama cu bratari rozi, gri, aurii sau argintii, cadrane bine lucrate, cizelate si displayul viu colorat.

Accesoriile din colectii precum Sekinda, Casio say Yves Camane cristalizeaza intr-un mod remarcabil personalitatea feminina. Desi nu sunt foarte rezistente la apa, acestea compenseaza prin imbinarea perfecta cu tinutele de seara elegante, dar si cu cele casual.

#modele ceasuri moda 2017, #modele ceasuri dama 2017 , #Shopping