Ceasurile Suunto sunt ideale pentru performantele sportive

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 13:08
1580 citiri
Ceasurile Suunto sunt ideale pentru performantele sportive

Mai putin cunoscute in randul romanilor, ceasurile Suunto sunt dedicate, in special, activitatilor sportive. Acestea ofera o serie de facilitati si aplicatii de ultima generatie, un sistem GPS inteligent, precum si un mecanism de monitorizare a pulsului in timpul antrenamentelor.

Ceasurile de mana sunt usor de purtat, flexibile si se potrivesc intotdeauna tinutelor sport sau casual destinate atat activitatilor indoor, cat si outdoor.

Accesoriile se bazeaza, in principal, pe priceperea si rigoarea finlandeza, pe un display cu afisaj digital.

Designul simplu, dar atragator si inovativ al bratarii, contrastreaza perfect cu geamul creat din material de safir.

Aplicatiile de ultima generatie au aparut ca raspuns la nevoile amatorilor de sport de a urmari in timp real performantele din timpul antrenamentelor si buna functionare a inimii.

Care sunt modele consacrate de plan international?

Suunto are o istorie de mai bine de 8 decenii, iar produsele sale sunt vandute in mai bine de 100 de tari din Europa si nu numai.

Punctul culminant al companiei finlandeze a fost atins in anul 2012, odata cu lansarea primei versiuni din seria Ambit, urmata, la scurt timp, de aparitia versiunilor Ambit2 si Ambit3.

Ceasurile Suunto Ambit au incorporate un sistem de navigare extrem de inteligent, functii ABC de ultima ora, baterii interschimbabile, si, ceea ce ii intereseaza cel mai mult pe utilizatori, un soft care cunoaste, in permanenta, multiple imbunatatiri.

Utilizatorii pot crea si configura, propriile aplicatii, in functie de preferinte si scopul pentru care doresc sa le utilizeze.

In septembrie 2015, pe piata a aparut modelul Ambit 2 Peak Nepal Edition, cu sprijinul Crucii Rosii. 4 luni mai tarziu, in ianuarie 2016, noua varianta Ambit3 Vertical a revolutionat tehnologia, adaugand un sistem inteligent de urmarire a miscarii si un design realmente nou.

Cu ocazia aniversarii a 75 de ani de activitate, brandul finlandez a introdus noile modele Suunto Core, cu carcasa din plastic, aluminiu sau otel inoxidabil, si Suunto Lumi, special create pentru a fi in ton cu cerintele doamnelor.

Cam in aceeasi perioada cu varinata Ambit2 a aparut si modelele de ceasuri Suunto Traverse, care incorporeaza, intr-un mod miraculos, functiile ABC (altitudine, barometru, compas), un sistem GPS updatat cu evolutiile de ultima ora, un mecanism de monitorizare a presiunii sangelui

Spre deosebire de versiunile Ambit2 si Ambit3, varianta Travers este ideala pentru pasionatii de activitati outdoor, in general, si in special pentru practicantii sporturilor extreme.

O investitie care merita facuta: ceasuri Suunto!

Ceasurile Suunto sunt flexibile, prietenoase cu utilizatorul si usor de folosit. Pe scurt, ele dispun de cele mai avansate aplicatii, de cel mai bun sistem de orientate si navigare din lume, dar si de o buna conexiune cu tehnologia.

Cu siguranta, ele sunt o investitie care sa merite pe termen mediu si lung. Iar daca te-ai gandit sa le oferi drept cadou cu ocazia Valentine's Day, mai mult ca sigur ca vei fi remarcat!

#ceas suunto , #Shopping