Ceasurile TOP GUN 2012: Masoara timpul cu precizia unui pilot

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
3373 citiri
Ceasurile TOP GUN 2012: Masoara timpul cu precizia unui pilot

Ceasurile elvetiene sunt recunoscute pentru calitatea si aspectul lor unic. Pentru ca anul 2012 a fost desemnat "anul ceasurilor pentru piloti", IWC Schaffhausen iti propune o colectie tematica numita "TOP GUN 2012", alcatuita din ceasuri profesionale si masculine, pentru piloti.

Nu trebuie neaparat sa fii pilot sa poti purta un astfel de ceas, insa. El se potriveste si unei tinute elegante, dar si unei tinute casual.

Inca din anii 1930, producatorul de ceasuri Schaffhausen IWC a realizat ceasuri robuste si eficiente pentru piloti si pasagerii lor. Motto-ul producatorului este ca datoria unui pilot de elita este sa salveze fiecare secunda valoroasa: cand suna alarma, timpul sau de reactie este cronometrat, intrucat el trebuie sa isi ridice aeronava de la sol cat mai repede.

IWC Schaffhausem a produs ceasuri profesionale pentru piloti inca din 1936. Cabina aeronavei JU 52 a fost sursa de inspiratie pentru ceasurile Pilot si si-a lasat amprenta asupra lot pana in ziua de azi.

Big Pilot's Watch TOP GUN Miramar

SURSA: Helvetansa

Big Pilot's Watch TOP GUN Miramar este echipat cu cel mai mare sistem automat, care functioneaza pana la 168 de ore. Impartirea intre cercul exterior si cel interior este o reminiscenta a anilor '30 - '40 si este, asadar, mostenirea istorica ceasurilor Pilot de la IWC.

Cu noua linie TOP GUN Miramar, IWC Schaffhausen se adreseaza iubitorilor de ceasuri cu istorie, precum Pilot, dar nu vor sa faca rabat de la avansurile tehnologice ale secolului 21.

Aceasta linie de ceasuri este un tribut adus Californiei, locul in care a luat nastere mitul pilotilor de elita.

Sofisticata gravura de pe carcasa de titan de pe spatele ceasului Pilot's Watch TOP GUN Miramar este si ea o oda adusa celor mai buni piloti din lume si un indiciu al tehnologiei de varf a liniei IWC Pilot's Watch.

Stilul militar de design, impreuna cu traditia IWC de manufactura a ceasurilor "de cabina" au inspirat creatorii de la IWC Schaffhausen pentru linia TOP GUN Miramar. Astfel, elvetienii au reusit sa obtina efectul vizual scontat: printre altele, sclipirea metalica a carcasei gri de ceramica, culoarea limbilor ceasului cu cea a pielii si bratara kaki din textil.

Big Pilot's Watch Perpetual Calendar

SURSA: Helvetansa

Big Pilot's Watch Perpetual Calendar vine cu o multime de caracteristici tehnologice, inclusiv un calendar, un ecran care afiseaza fazele lunii si rezerva de energie pentru sapte zile.

Carcasa de ceramica a ceasului este una dintre cele mai mari realizari ale producatorului elvetian.

Pilot's Watch Chronograph TOP GUN

SURSA: Helvetansa

Pilot's Watch Chronograph TOP GUN are functia "flyback" si protectie impotriva campurilor magnetice, fiind chipat cu calibrul 89365 de catre producatorul elvetian.

Ceasul combina aspectul clasic al ceasului din anii '40 cu tehnologia de ultima ora in productia de ceasuri. Forma subtila a unui avion plasata pe secundar da o pata de culoare rosie pe fundalul alb-negru.

Pilot's Watch Worldtimer

SURSA: Helvetansa

Pilot's Watch Worldtimer poarta numele a 23 de locuri de pe glob, fiecare reprezentand un fus orar.

Big Pilot's Watch

SURSA: Helvetansa

Business24 ti-a prezentat o parte din colectia TOP GUN 2012, disponibila in magazinele Helvetansa din Bucuresti.

#ceasuri elvetiene, #ceasuri piloti, #ceas Top Gun 2012 , #Shopping