Cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc are loc in noiembrie, la Bucuresti

Marti, 05 Noiembrie 2013, ora 15:23
1857 citiri
Cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc are loc in noiembrie, la Bucuresti

V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, are loc in weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles si se va inspira din filmul Roman Holiday (1953) si personajele principale ale acestuia, interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck.

Organizat de doua ori pe an, V for Vintage aduce impreuna o suta de expozanti in urmatoarele sectiuni: Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, Invitati speciali V for Vintage, zona Molecule F & Friends.

La Vita e Bella imbraca ritmul de Vacanta la Roma si ii inspira pe fiecare din expozantii prezenti sa creeze si sa pregateasca o colectie dedicata, piese unice de gasit doar in cadrul celor doua zile de targ.

Spatiul are noi dimensiuni si imbogateste experienta calatoriei. La targul V for Vintage, decorul este semnat de Virginia Toma, Eclectico Studio si Casara.

Sectiunea "Recomandat de.." este sustinuta de Ana Morodan, binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational.

#V for Vintage 2013, #targ cultura vintage Bucuresti, #targ design romanesc 2013, #sectiuni V for Vintage , #Shopping